Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves srácok! Összejönnétek egy 13 éves lánnyal? (többi lent)
Sziasztok!
Csak érdekelne, hogy ti összejönnétek egy egy 13-14 éves lánnyal, aki korához képest szerintem érett (gondolkodásban /eddig minden évben kitűnő lett/ és külsőleg is /nem sminkeli magát, nem k*rvásan öltözik, de kinéz 1-2 évvel többnek/. Aranyos, de nem sok köztünk a korkülömbség? 13 évesen lehet h még nem kéne belevinnem egy kapcsolatba? neki sem volt még senkije, és nekem se, se nem túl fiatal még? Segítsetek!!!!
am egy gimibe járunk ( én 10.leszek, ő 8.-os)
15/f
19 évesen is összejöttem egy 13 évessel.
De pssszt!
Én is utólag tudtam meg, hogy még nincs 14...
34/F
Ez rajtatok, leginkább a lányon múlik. Ha ő úgy gondolja, hogy nem korai, nem fiatal, akkor természetesen nincs gond. Ezt vele kell megbeszélned, ha szeretitek egymást, nincs gond. Viszont várjatok még a kapcsolat a szexuális oldalával, nem csak a szexszel, szerintem a pettinggel is! Ahhoz azért még fiatal.
16/L
Szerintem is belefér.
Egyébként megsúgom neked kisbetűsen, hogy a gondolkodásbeli érettség rohadtul nem a tanulmányi eredményen múlik, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!