Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért választanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért választanak csúnya nőket?

Figyelt kérdés

Nem szebbek belsőleg, dehogy. De amint mondom, egyre inkább csak ilyet látni. Szoktam nézelődi a bevásárlóközpontokban és átlagos helyes fiúkat látok csúnya, topis, kövér vagy molett lányokkal. Miközben a szép kedves és okos lányok egyedül vannak, vagy nekik jutnak a maradékok.

A pasik önbizalomhiánya miatt lehet ez?

Vagy elromlott az ízlésük?

2011. okt. 13. 16:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Nektek is van jobboldalt olyan reklám amin egy nagyon csúnya fejű szőkített hajú szolipitsa van?

Mindig szemezek vele, hogy milyen csúnya :D

Szerintetek is?

2011. okt. 14. 13:12
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és ő tényleg az, de magával tette ezt. Akik nem tudnak mit tenni magukkal, mert mondjuk olyan alakot örököltek, azokat viszont ne bántsd. Ők is lehetnek boldogok, nem?

Az meg hülyeség, hogy a férfiaknak nincs önbizalma. Illetve HA(!) valaki tényleg csak emiatt választ magának "csúnyácskább" barátnőt, annál nem csodálom, hogy csak ilyen "legyen valakim" szintű kapcsolatai vannak, és nem esik szerelembe, nem boldog. Szóval aki így választ partnert az hülye, érzelmileg éretlen.

Olyan, minthogy a való világba is bemennek a szüzek, mert csajt akarnak...Ja, egy szennyműsorban, 3 nap után...Ki csodálkozik, hogy eddig nem jött össze nekik?

Amúgy én csak arra tudok tippelni, hogy jobb a kisugárzásuk, jobban tisztelnek másokat, és szerelembe is tudják őket ejteni. Ez olyan, hogy az én esetemben van 100 helyes pasi, akiket nézni szeretek, de mégsem járnék velük.

16/L

2011. okt. 14. 16:12
 43/51 anonim ***** válasza:
27%
én a kérdezővel értek egyet!!! Van egy kövér kolleganőm, és döglenek érte az emberek...pedig nem is szép...ha eléggé rázza magt valaki, gyűlnek köré ezek a barmok, ez így működik, persze tisztelet kivételnek, fiúk!:)
2012. ápr. 23. 14:30
 44/51 anonim válasza:
100%
Szerintem a fiúk önbizalmával van a baj! Aki kicsit népszerűbb csaj lenéz mint egy leprást , mert a páva fiúk kellenek neki.a bu zistestű csillogós pólós ho márok..Egy átlagosabb lány már szinte istenként tisztel és bánik velem..Meg az a legszebb akit szeretünk..Én amugy is visszafogottabb nem kezdeményező típus vagyok, és nagyon sok ismerősömmel megbezséltük már ezt , nincs önbizalom egyszerüen , mert látjuk mi kell a mai lányoknak :) F/19
2012. máj. 21. 22:13
 45/51 anonim válasza:
52%

Ennek az is lehet az oka hogy a "csunya" lányokat könnyü megtartani nem romlott el az izlése senkinek de a szép csajok nagyképüek és nem érik be a jóképü csávokkal. Nekem is csak a közepes minöség jutott nőböl pedig én ugy érzem többet érdemelnék de egyszerüen aki nekem bejön az szarik magasról rám! Szép csajok? álltalában ufófejüekkel jönnek össze én meg ezt tapasztalom meg olyanokkal akik megverik kihasználják öket s végül dobják mint 1 darab szemetet. probálkoztam hozzám illö csajjal 3 randi aztán máris rohant inkább 1 ufófejühöz és azt választotta helyettem engem meg leszart. Csak mert nem voltam rámemős? mért lettem volna? 3 randi után még tölem ne várja már el hogy leteperem smárolgatok vele aztán még le is fekszem vele! bár nem ez a baj hanem szar a nők izlése tehát a szép és okos csajok álltalában bovli randa ficsurokkal jelennek meg mig a szerencsétlen jóképü pasik leélik életük 1 közepes vagy bovli kinézetü csaj mellett mert mást nem tehetnek hát ez az én élő példám is.

Elönye 1 csajnak aki nem szép: Nem kell attól félni hogy 1 másik idiota lenyulja nem kerül sokba és nem olyan nagyon igényes mint szebb társai mert örül neki teljes szivéböl hogy van pasija ezáltal megbecsüli azt és sokkal többet is nyujt neki minden téren. Mig a szép csajok esetén: Vajon mikor csal meg 1 idiotával? elég igényes igyhát elvár sokmindent és ha nem teljesitesz akkor kidob. Én ezt véltem tapasztalni szerintem ez a magyarázat az egészre. (Müködik a csak sexre kellesz mod is mert 1 rondább csaj lába köze is ugyan azt a célt szolgálja söt ök ilyen téren is sokkal oda adóbbak szerintem.)

2012. máj. 22. 15:31
 46/51 anonim válasza:
35%
Ja igen! A legfontosabb dolog! a szép nők jobban hisznek azoknak az idiotáknak akik csak simán le akarják fektetni öket majd késöbb dobják. De az ilyeneknek mégis ezek kellenek hiszen nem tanulnak a hibáikból legközelebb is ezt választják. Ha félénkebb is 1 jobb kinézetü pasi de annak komoly szándékai vannak nem mint az ufófejü társaiknak akik valamiért velük szemben még a bugyijukból is kibeszélik a jó minöségü nöt.
2012. máj. 22. 16:04
 47/51 anonim ***** válasza:
51%
Én se vagyok egy szépség,kapok hideget-meleget, de én is ezt látom, kedves kérdező! A selejt a menő! Az a szerencsém, hogy olyan fiút találtam, aki a világ legjobb férje és apja lesz nemsoká:)
2012. júl. 20. 13:15
 48/51 anonim ***** válasza:
37%
A kérdező, aki így nézi a világot az nem hogy csúnya de nagyon buta is.
2013. máj. 31. 09:30
 49/51 anonim ***** válasza:
0%
És azt ki mondta neked hogy a rondákat válasszák? Attól még hogy meglátsz néhány tagot akik nem tudják mi az a jó nő ez még nem így van. Nefélj van még olyan férfi akinek túl sok az önbizalma!
2013. nov. 10. 14:38
 50/51 kopito1985 válasza:
Csúnya de van pénze az már Csúnya nem lehet :) szeretem a penzes lányokat, olyanokhoz nagyon kedves vagyok és Megszeretetem magamat veluk :) egy lannyal foglalkozni kell, simogatni, puszilgatni és szeretetni.
2019. okt. 13. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!