Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nincs! Szerintetek sem véletlen? Mit gondoltok erről? Rühellem azt a csajt!
Szóval adott,hogy van egy barátom,akivel nagyon szeretjük egymást,több,mint 1 éve együtt vagyunk.Tavaly év vége felé volt egy buli,ahol végre összehoztuk,hogy megismerjem a "legjobb lány barátját",együtt jártak óvodába,most egy suliba..Vártam is nagyon,mert szeretek ismerkedni,láttam,hogy ez a barátomnak is fontos,így nekem is az volt.Megjött a csaj is,vártam,hogy köszönünk egymásnak,stb,erre,mintha nem is venne észre elmegy mellettem,majdnem fel is lökött :D ..A barátom is csak nézett,hogy ez mi volt.Aztán mondta,hogy menjünk utána,meg,hogy ismerjem meg...Jó,odamentünk hozzá.Le sem tudom írni,hogy mennyire megvetően és flegmán nézett rám a csaj,mennyire húzta a száját,mintha leprás lennék,vagy nem is tudom.Alig szólt hozzám,mikor próbáltam hozzá beszélni vagy valami.Jó,nem is nagyon erőltettem.Na de mikor látta,hogy mondjuk megcsókol a barátom,akkor szinte "véres rongyként" nézett rám!..Barátommal egy véleményen voltunk,többet nem kell találkoznom a csajjal,azóta egyszer futottam össze vele az utcán,nem köszönt,én sem neki..
Itt jön,az,hogy pár napja azt álmodtam,hogy megcsalt a barátom,EZZEL csajjal!(mert közben a csaj nyomul rá eléggé,látszik rajta,hogy többet akar,mint puszta barátság!..meg csak úgy képet linkel be neki,amin egy csaj meg egy srác csókolózik,hogy:"nézd már,mennyire hasonlít rád ez a srác,olyan mintha te lennél..")Voltak mostanában kisebb viták közöttünk,biztos azért álmodtam gondoltam..
Ma meg bejelentette,hogy a szalagavatón EZZEL csajjal táncol!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!