Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szendvics-szexben lehet érzelem?
Figyelt kérdés
(szóval ha két fiú egy lány..:)2009. ápr. 30. 21:45
4/9 A kérdező kommentje:
ha nem, miért nem?:)
ha mégis, miért mégis?:)
2009. ápr. 30. 21:51
5/9 anonim válasza:
leirtam hogy nem..es lepontoztak...utannam le irtak meg ugyanazt 2 en...es oket nem .... kemeny logikatok van
6/9 anonim válasza:
Szerintem lehet főleg ha két emós fiú tol egy emós lányt és mindketten análba. Mert ebben az esetben közös megegyezés történt és biztos szeretik is egymást. Szóval szerintem lehet érzelem ebben
7/9 anonim válasza:
Hát, amióta ugye a klasszikusban almás pitét dugott a srác, a szendvicsben is lehet valami...
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a lány :D részemről igen, mindkét fiú felé.
Részükről szerintem kevésbé, inkább csak örülnek, hogy kipróbálhatják. Nem tudom mert amúgy haverok vagyunk 3an.
De szerintem semmi extra, szóval én is csak ki akartam próbálni mert volt egy olyan pillanatom :D amúgy nem bírom, ha 2nél többen vagyunk.
9/9 anonim válasza:
Én csak és kizárólag úgy mennék bele egy ilyenbe,ha vannak,vagy voltak érzelmeim a srácok felé.
Szóval hogy a kérdésre válaszoljak,LEHET ÉRZELEM!
HA én csinálnám LENNE IS,bár még nem volt benne részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!