Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem intim dolog ez?
mi sem zárjuk a wc ajtót mer nincs rajta rigli... nemnyitunk be és kész :O
am engem tökre nem zavarna ha látnám hogy borotválja a lábát barátnőm... és? énis szoktam borotválkozni, mivan akkor, hozzá tartozik egy emberhez hogy nő a szőre és ha nemakarja hogy ottlegyen akk lekell borotválni. lát előtte is lát utána is, tudja miből mi lett. volt h barátnőmnek se volt ideje borotválni a lábát és kicsit szúrós volt, hát ez van, ettől nem ábrándulok ki belőle, ennél azér jobban szeretem... ez nem igénytelenség hanem nemvolt rá ideje, mindenkinek lehet olyan; de az jobban bántana ha lemondaná a talit mert nemvolt ideje leborotválni a lábát, minthogy talin kicsit bökős a lába...
én pl nyitott ajtónál szarok, akit nem érdekel ne nézze
amúgy meg a farkát a nyílásaidba rakosgatja nap mint nap, és ezen meg kiakadsz ha látja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!