Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak azokat a lányokat szeretik akiken van mit fogni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 18:29
11/19 anonim válasza:
nagy kofferbe jó pakolni, de ciki vele járni. :D
12/19 anonim válasza:
Az én barátom is ezt hangoztatja,hogy jó,ha lehet fogni valamit, vékony testalkatú vagyok, hiznék én,de nem tudok, és tulajdonképpen igy jól érzem magam.Mégis velem van...szóval nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog, meg suliba járok,vizsgák, persze, hogy az ember lefogy. Amúgy meg izlések és pofonok, mi nők is hangoztatjuk, a kockáshas a nyerő, aztán a fenéket, azt a póló,télikabát alatt nem látod,aki meg erre megy...Barátom is azért mondja, mert ő erős testalkatú, kövérkés kicsit, furán mutat mellette a vékony,felesleg nélküli barátnője.És egyszerűbb piszkálódni,mint neki lépni valamit,és fogyni!
13/19 anonim válasza:
"Igen én tipikusan az ilyen lányokat szeretem:)" ezt én írtam, 100%-ban kielégítő választ írtam a kérdésre tehát szívja ki az édesanyjából a meleg ondót az aki lepontozott! És üzenem a lepontozónak hogy írjon a mailcímemre hogy hol és mikor találkozzunk és verekedjünk mit képzel hogy lepontoz?Ez úton üzenném neki hogy: elégíts ki orálisan te kellemetlen szagmolekulákat árasztó cserépedény.
14/19 anonim válasza:
Azért ez a kijelentés, hogy "van mit fogni" elég széles skálán mozog. Tehát jelentheti azt is, hogy nőies idomokkal rendelkezik, de jelentheti azt is, hogy egy zsírdisznó az illető. Nekem így látatlanban az egész kérdés atmoszférája az utóbbira enged asszociálni, elnézést ha tévedek.
15/19 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem vészes a helyzet XD
De köszi a válaszokat =D
2009. ápr. 30. 20:07
16/19 anonim válasza:
jah, ha pl lehet rajta fogni az HBO-t, azt szeretem, mert így nem kell érte fizetni. de ahhoz nem gyenge fülek kellenek.
17/19 anonim válasza:
Igaz!!!( csak ne legyen rajta TÚL sok fognivaló, ha érted mire gondolok)
18/19 anonim válasza:
én lány vagyok de szerintem a mai fiúknak nem jön be ez, mert mindenki csak a médiábol "táplálkozik", csak a tökéletes lányoknak vannak pasijaik. nézzetek körül... ha nem vagy anorexia-hercegnő tökéletes börrel, sok pénzzel, már nem is kellesz senkinek..
ez csak az én véleményem volt...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!