Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak/Fiúk szeretik a fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Fiúk szeretik a fehér bőrű lányokat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

ezt kifelejtettem.

mert én úgy tapasztalom, hogy ha fehér bőre van valakinek akár fiú akár lány, de inkább lányoknak szokták mondani, hogy miért nem mész el szolizni. de a fehér bőrszínt miért nem lehet elfogadni, miért kell rögtön szoliba invitálni valakit,mert fehér a bőre.

:D

szóval ezt nem értem.

2011. júl. 14. 09:48
 2/18 anonim ***** válasza:
szerintem ugyan úgy szeretik a fehér bőrű lányokat is,csak abból kevés az olyan akinek igazán szép a bőre.Mert a legtöbb fehér bőrű lány inkább sápadtnak néz ki mint szép egészséges bababőrnek.
2011. júl. 14. 09:49
 3/18 A kérdező kommentje:

ja mert nincs rajta smink az ilyet én is tapasztaltam.

de az nem zárható ki, hogy egy barnább bőrű nem lehet sápadt. maximum csak nem látod smink nélkül az adott lányt.

én szinte alig láttam olyan lányt(fehér bőrűt) akinek sápadt lett volna az arca, csak mert fehér bőrű.

2011. júl. 14. 09:51
 4/18 anonim ***** válasza:
igen sápadtak. a másik hogy ne menjen már senki se szoliba. Télen nem kell barnának lenni, nyáron meg le lehet odakinn is.. és én nekem mindegy, bár a szépen lebarnultakat szeretem, de ha nem annyira, az se baj
2011. júl. 14. 09:52
 5/18 A kérdező kommentje:
van akin a nap sem segít, nemhogy a szoli.
2011. júl. 14. 09:54
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
Ott van pl Megan Fox, neki is elég fehér a bőre de attól még nagyon szép. Nem hiszem hogy olyan sokan lennének akik visszautasítanák.
2011. júl. 14. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem mindig azt mondják, hogy oylan sápadt vagyok.Bár én nem vagyok konkrétan fehér,csak világos bőrű és nem szolizok.Most egy kicsit egészségesebb színem van,mert ért a nap,de télen elég fakó vagyok.
2011. júl. 14. 09:58
 8/18 anonim ***** válasza:
én csak a nem sminkelt fehér bőrű lányokat szeretem 22F
2011. júl. 14. 10:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem nagyon-nagyon fehér a bőröm és hiába tűnök sápadtnak nem tudok ellene tenni. Persze szép, ha az ember egy kicsit lebarnul, de én sima napon, szoláriumban is pár perc alatt rák vörösre égek. Tehát a napozás, szolizás kizárva. Akkor nekem már esélyem sincs a pasiknál, mert sápadtnak tűnök?... Sajnos, aki annyira fehér az vagy barnító krémet használ(amit hófehér bőrre lehetetlen úgy felvinni, hogy ne legyen foltos tőle az ember, vagy beletörődik.:)21/L
2011. júl. 14. 10:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szeretjük a fehér bőrű nőket.

Ku Klux Klan

2011. júl. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!