Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk szeretik a fehér bőrű lányokat?
Ffi
Én a
- fehér,
- barna,
- vörös,
- kreol,
- fekete,
bőrű lányokat, asszonyokat szeretem. Mondhatnám az összes nőt!!! Férfiakt NEM !!!
ha csinálsz bármit magaddal (smink, ruha, ékszer) az mind azt jelenti hogy szándékosan tettél azért hogy egy jelzést adhass a férfiaknak/fiúknak: "helló csináltam valamit amit csak nők szoktak, vedd észre hogy nő vagyok".
ha elmész szoláriumba az is csak még egy dolog amivel ugyan így megváltoztatod magad és ugyan arra való: hé csináltam valamit amit csak a nők szoktak, vedd észre hogy nő vagyok.
ja, ettől függetlenül én szeretem a fehér bőrű lányokat is :)
de az az igazság eddig épp ezért csak fehérrel volt dolgom, és lehet hogy e miatt majd beajánlom a barátnőmnek csináljunk egy szolis időszakot mert szolis lányt is akarok életemben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!