Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak/Fiúk szeretik a fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Fiúk szeretik a fehér bőrű lányokat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha meg halsz te is fehér bőrű leszel hiába mész szoliba ;)
2011. júl. 14. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem pl elég fehér a bőröm, tavaly napi 2*1 órát napoztam, plusz karotinos naptej, A-vitamin minden, semmit nem segített... ennél többet nem nagyon merek az anyajegyeim miatt, szoliba meg amúgy se járnék. De. Nekem pl megakad a szemem a szép barna bőrű lányokon, nem irigységből, mert nem tehetnek róla, hogy ők könnyebben barnulnak, de miközben én megnézem őket, a barátom fel se pillant a keresztrejtvényéből a strandon, csak ha én kenegetem magam... szóval, ennyit a külsőségekről :) nyilván megnéz lányokat, de egy csomószor volt már ilyen, hogy én igen, ő nem... 23L
2011. júl. 14. 10:52
 13/18 anonim ***** válasza:
En eredetileg csak a feher börü länyokat szeretem.Nekem valahogy nagyon bejönnek a nagyon feher csajok :)
2011. júl. 14. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Ffi

Én a

- fehér,

- barna,

- vörös,

- kreol,

- fekete,

bőrű lányokat, asszonyokat szeretem. Mondhatnám az összes nőt!!! Férfiakt NEM !!!

2011. júl. 14. 11:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy nem szeretjük? Miért ne szeretnénk? Nem mindenki csak a pirított ribancokért van oda :D
2011. júl. 14. 23:50
 16/18 anonim ***** válasza:

ha csinálsz bármit magaddal (smink, ruha, ékszer) az mind azt jelenti hogy szándékosan tettél azért hogy egy jelzést adhass a férfiaknak/fiúknak: "helló csináltam valamit amit csak nők szoktak, vedd észre hogy nő vagyok".

ha elmész szoláriumba az is csak még egy dolog amivel ugyan így megváltoztatod magad és ugyan arra való: hé csináltam valamit amit csak a nők szoktak, vedd észre hogy nő vagyok.

2012. jan. 16. 04:08
 17/18 anonim ***** válasza:

ja, ettől függetlenül én szeretem a fehér bőrű lányokat is :)

de az az igazság eddig épp ezért csak fehérrel volt dolgom, és lehet hogy e miatt majd beajánlom a barátnőmnek csináljunk egy szolis időszakot mert szolis lányt is akarok életemben. :D

2012. jan. 16. 04:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Férfiak is járnak szoláriumban.. Akkor ők is azért, hogy " vedd észre magad nő vagyok!"...:D:D
2012. jan. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!