Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy már nem is érdekelt a párotok?

Figyelt kérdés

ha nem talalkozunk 2napig nem is hiányzik,elvagyok nélküle is,söt van egy másiik pasi akivel nagyon jol elvagyok...

szerintetek ez már azt jelenti hogy kiszerettem belöle?

2009. ápr. 30. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a vég kezdete, és a fair play szabályai szerint, nem így kel(ene) ezt a dolgot abszolválni.
2009. ápr. 30. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Helyesbítés: nem így kell(ene)

Természetesen, erkölcsileg is kifogásolom ezt a paralelt.

El kell mondani, hogy game over!

2009. ápr. 30. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is finish...

Beszéld meg vele! nem szabad húzni mert csak rossz lesz!

2009. ápr. 30. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértek az előttem szólókkal!!Ne hülyítsd,mondd meg meg neki, hogy mi a helyzet minél hamarabb mielőtt még megcsalnád "véletlen"..!!
2009. ápr. 30. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem elöbb vonulj el pár órára a szobádba vagy bárhová és gondolkodj el azon vajon csak az újdonság varázsa az izgalmas vagy abban a másik férfiban van az meg amit a másikban sehol nem találsz.Ha úgy érzed a másikat már nem tudod szeretni kihűlt az érzelem de nem ez miatta férfi miatt hanem a viselkedése vagy hozzá állása miatt ,mert ugye új cipő mindig szebb és jobb ,mig ki nem tipossuk azt is ,és akkor megint mit fogsz csinálni?az életet egy kapcsolatot kicsit többre építjük a csupán jól el

vagyunk címszóhoz képest! azért elöbb állíts sorrendet de minél elöbb a másikat sem lehet érdekből használni .

2009. ápr. 30. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
az ö hibájábol lettem ilyen mert nem foglalkozik velem ha 2napig nem találkozunk fel sem hiv,csak akkor ha kérni akar valamit de akkor se kérdi meg hogy vagyok
2009. ápr. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!