Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő dolog, hogy kufircoltam a tanárommal?
komolyan mondom, még irigyellek is.. én már ezerszer megbántam, hogy amig lett volna alkalmam közelebb kerülni a tanáromhoz, nem tettem meg. pedig kölcsönös volt a vonzalom és itt nem kimondottan a sex volt a cél. Beleszerettem és ő is belém. mikor elment az iskolából irt egy smst, hogy sajnálja. rákérdeztem mit. "hogy nem tudunk többet találkozni. szeretlek" kicsit kivoltam... azóta nem láttam, ennek már 2 éve. elmondtam a barátnőimnek, akik mosolyogva azt mondták, hogy csak a hülye nem vette észre mennyire vonzódunk egymáshoz. A tanárom akkor volt 24, én 18.
20/L
18 éves koromban a 28 éves tanárnőmnek beakasztottam a ballagásom végén, bementünk a suli retyójába, és úgy megadtam neki, hogy áá :)
Nem volt rossz dolog. De előtte is berépáztam egyszer. 4,7 helyett 4,9 átlagom lett az év végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!