Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitélendő dolog, hogy kufirco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő dolog, hogy kufircoltam a tanárommal?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem.
2009. ápr. 30. 07:23
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

A tanár is csak ember,

de az ilyen

GAZEMBER!

2009. ápr. 30. 08:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy általánosba, középiskolába, vagy egyetemre jársz-e.

Általánosban és középiskolában igen! Ha viszont egyetemre jársz, akkor annyira nem gáz.

2009. ápr. 30. 09:29
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

Jogilag igen, amúgy meg a ti dolgotok de attól is függ hány évesek vagytok...

de nem tom nekem nem lenne kedvem egy tanárral...

2009. ápr. 30. 09:43
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha lány vagy, akkor azt mondom rád, hogy egy ostoba retkes r1banc kurv@ vagy. Ha fiú... nem csalódok az ilyen idiótákban soha...
2009. ápr. 30. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Én nem ítéllek el. Nem volt egy okos dolog, mivel ha ez kiderül, ő búcsút inthet az állásának. Nem csak te voltál ebben hibás, hanem ő is. Talán ő egy kicsit jobban, mivel neki több eszének kellett volna hogy legyen. Szerintem nem volt jogos amiket a fejedhez vágtak, mert ettől még nem vagy ribanc szerintem. Ha nem tervezitek, komolyabbra a dolgot, ne ismételjétek meg többször, ha pedig nem csak testi vonzalom van köztetek akkor várjátok meg míg elvégzed az iskolát, utána senkinek semmi köze hozzá. lehetőleg senkinek ne mond el, mert mind a ketten megszívjátok. Én azért nem értem, ezeket a felháborodott embereket, mert úgy csinálnak mintha ez lett volna az első ilyen eset a történelem során. Túlzásba vitték a dolgot.
2009. ápr. 30. 14:30
 17/23 anonim válasza:
19%

Ha csinos vagy, a tanár helyében én is simán kufircolnálak, ha hagyod magad...

Hajtsd el mint a magzatvizet még ma, és legközelebb mielőtt szétteszed a lábad, éld meg az erkölcsi válságot. Sokat segít a gondolkozás.

2009. máj. 2. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
A főiskolán mi ezzel a helyzet? Én tudok olyan esetről, ahol nyílt titok volt egy ugyanilyen story...:S
2009. aug. 27. 17:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nem ítéllek el, ha fiatal a tanár, mondjuk 32-33 alatt van.
2009. nov. 26. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a sok ítélkezőre, mert ők csak vagdalkoznak, anélkül hogy érdekelné őket az hogy mi játszódott le bennetek, vagy hogy mit jelentetek egymásnak. Ilyenek szavára ne adj!

Szerintem max etikátlan a tanárod részéről, de inkább tartsátok titokban!

Egyáltalán nem elítélendő! Már ha elmúltál 14, és nem kényszerítettek semmire sem.

Ez is egy izgalmas dolog, és szép emlékként fogsz rá gondolni!

2010. febr. 15. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!