Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan lányok, akik szépek, vonzóak és kedvesek, értelmesek, szeretnivalóak is egyben?
15:41: Képzeld, nem tartanék cikinek egy ronda barátot. Mert hát kinek mi a ronda, nekem olyan férfiak tetszettek, akikre mások a fújt használták jelzőnek... megláttam benne a szépet. de aki csak simán egy vesztes, úgy ahogy van és közben a világ a hülye neki... az ilyen nézzen ki akárhogy, nem érdekel...
15:43: kérdező!
Elég sok fájdalom ér nőt olyanok miatt is, mint te! akikben nincs kitartás, menekülnek mindenhez, amitől könnyebbnek érzik a világot, mentegetőznek, nem tudnak felnőni, semmiben sem lehet rájuk számítani, mert csak a sirámaikkal vannak elfoglalva!
Neked az a bajod, hogy nem nézel ki jól, és emiatt nem kapod meg az összes tán hülye, de jó nőt, amúgy meg mindenkit lenézel! És elvárod, h neked nézzék el testi hiányosságaidat, miközben te lenézel minden kevésbé bomba csajt! mert azt hiszed, neked is jár egy dögös nő. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak!
Az meg egy marhaság, hogy általában csúnya lánynak van jó pasija. sokkal többször látok dögös csajszikat előnytelen külsejű férfiak mellett. És nem csak a pénzesek mellett!
Az meg baromság, hogy egy jó pasi alapból megcsal! ezzel akarod magadra állítani a figyelmet? hogy te jobb parti vagy? Ismerek egy srácot, egy adonisz, és jóképű, emellett okos is és jól keres. Bárkit megkaphatna, de egy nem túl szép, szeplős, szemüveges és dundi párja van, miközben a sok ribi utána epekedik. De eszébe sincs velük foglalkozni, mert nem adja egy szint alá. és neki ez a szint az értelemnél kezdődik.
16:35: a japánok jólneveltek? XD hát ezen röhögnöm kell. a japán a legperverzebb, legbetegebb nép... a nők ott tárgyként vannak tekintve. elhiszem, hogy bejönne a dolog a magadfajtának... nézzél már utána a dolgoknak, mielőtt ilyen baromságot írsz!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:28
Ti sanyargottok engem naponta!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:35
te egy igazi feminista vagy!
66-os haverommal meg az igazat mondjuk!!! de ez nektek nagyon fáj igaz?!
"Ti sanyargottok engem naponta!"
Nem, te sanyargatod saját magadat naponta.
"És elvárod, h neked nézzék el testi hiányosságaidat, miközben te lenézel minden kevésbé bomba csajt! mert azt hiszed, neked is jár egy dögös nő. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak! "
És itt van a lényeg. Még ha nem is nézi le a nem túl jó bomba csajokat, akkor is elvárja, hogy neki tetsző legyen. Akkor miért olyan nagy baj, ha ezt egy nő is ugyanúgy elvárja a férfitól? Ezt elkéne fogadni, hogy mindenkinek vannak elvárásai. Meg azt is, hogy van akinek te lennél a legjobb, és van akinek nem fogsz tetszeni sehogy sem! Mert nem mindenkinek tetszhetünk.
Nektek fáj az igazság, mert különben az itt válaszolók 99%-a leírta azt ami az igazság, csak figyeld meg. Az, hogy van még egy-két ugyanolyan nem gondolkodó valaki, mint te kérdező, az semmit nem jelent.De mint írtam, jobb benne lenni egy negatív körben meg sajnáltatni magunkat mintsem tenni ellene vagy változtatni. Az emberek 50%-ra ez igaz.
Ja és már az fenimizmus, mert azt írjuk le, hogy igen vannak a nőknek is elvárásaik és ha már te sem adsz lejjebb az elvárásaidból akkor a nők sem fognak lejjebb adni Ezen mi olyan nehezen érthető. Te mit tudsz adni külsőleg nekik? Vagy csak elvárod,hogy lejjebb adják miattad az elvárásaikat- amit te nem tennél meg)?
Ez nem feminizmus, ez logika. Teljesen ellentétes vagy önmagaddal. De ezt ahogy látom nem csak én vettem észre, hanem más válaszoló is.
Igen, skrizofrén vagyok. Mindjárt ezzel jöttök.
Már bánom, hogy nem nőnek születtem, akkor már rég nem szenvednék.
Én is lehetnék olyan aljas és gonosz akárkivel, hisz úgyis én választanék nőként azt, akit akarok.
De olyan nincs, hogy egy férfi választ nőt, ha megnézitek!!
De egy férfi is választ nőt- te ezt még is hogy képzeled? Ugyanezt csinálod, te is válogatsz a nők közül.
Egyértelmű , hogy mindenki olyat választ magának aki neki megfelelő. Igen még férfiak is válogatnak. Ha már úgy van, hogy a férfi megy oda a nőhöz , akkor jó hogy a nő választhat, hogy mit akar vele kezdeni. Ha nem, akkor nem. Ez van. Mész tovább. Ha egy nő megy oda egy férfihoz ugyanígy ez lehetséges. Vagy kell a férfinak az a nő, vagy nem- de ha nem akkor a férfi is elküldi azt a nőt aki odament hozzá, még ha finoman is teszi. UGyanezt csinálják a férfiak is ha nem vetted volna észre. Mindenkinek meg van a választás.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Neked teljesen igazad van!
Mert túlzottan idealista vagy. A kedves, vonzó, értelmes, szeretnivaló lánynak is lehetnek olyan napjai, hogy bunkó, hisztis, rosszkedvű, ostobaságot szól be, és felszalad rá 10 kg plusz és kiveri a ragya. Majd pár év múlva rájössz, hogy nem minden fekete-fehér.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!