Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnak télen parkba a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnak télen parkba a lányok?

Figyelt kérdés

Nyáron haverokkal többször jártunk parkokba és szólítottunk le lányokat, majd kaptuk meg a telefonszámaikat... Most az lenne a kérdésem, hogy télen a hidegbe is kiülnek oda vagy sétálgatnak ott vagy ezt elfelejthetjük?

Leginkább lányok válaszát várom, akik szoktak parkokba járni.

Köszi!

2011. okt. 8. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

:)

Szívesen osztom meg veled a véleményemet, és remélem, hogy az eddigiek segítettek egy kicsit. Igazából lényegtelen, hogy egyedül, vagy a haverokkal mész ismerkedni, úgy csináld, ahogy neked jobb. Azért ne keseredj el, én biztos vagyok benne, hogy jó úton haladsz a siker felé, csak így tovább!

2011. okt. 11. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Engem érdekel a kérdésed, csak nem vagyok a korosztályod, ezért nem tudnék hasznos választ adni. :)

Mindenesetre érdekes olvasni. :)

2011. okt. 15. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
A legérdekesebb,hogy én a barátnőmet buszon ismertem meg. Igaz nem leszólításból, hanem közös baráti körből, de első alkalommal mindkettőnket megfogott valami egymásba. Bár... fél évig bírtuk, bírtunk volna többet is, de 20 évesen még kicsit fura felfogása volt a lánynak így utólag... Bár nem bánom, tapasztalatnak nekem is jó volt.
2011. okt. 15. 21:07
 14/21 anonim válasza:
Melyik parkban szoktatok lenni? :DDDD
2011. nov. 3. 15:18
 15/21 Erin Bates válasza:
Én mondjuk rendszeresen járok 14/L
2011. nov. 3. 15:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Miért fontos, hogy hol szoktunk lenni?
2011. nov. 3. 16:33
 17/21 anonim ***** válasza:

pont mint minden ismerkedős dolog, ez is abszolute de teljesen egyénfüggő. mint ahogy te is irtad, volt aki undoritonak találta hogy leszolitották meg volt aki örült neki. úgy cselekedj, hogy önmagadat add. olyan dolgokat tegyél meg amiket bármikor megtennél, amit te sem vennél rossz néven másoktól. ha így megtetszel egy lányak, akkor ő önmagadér fog szeretni, aki meg elhajt az meg valsz egyéb területen sem lenne hozzád illő! ezrét fontos, a legfontosabb alapszabály (komoly) ismerkedésnél: add önmagad!

(csakúgy felszedni valakit jobb játszani meg tenni a szépet, de ez most nem téma ugy érzem:) )

2011. nov. 3. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:

én kijárok, de ülni nem ülök le, mert mégis csak petefészkem, meg méhem van és kitudja kell-e még :)

Szóval én kijárok.

2011. nov. 23. 22:33
 19/21 anonim válasza:

Hát ha van náluk egy kis zsír akkor biztos !!!

Ezt én mondom neked kiskomám ! Hidd el ne várj arr amire nem kel ..... Csak vald be a szüleidnek hogy a fiúk után vonzódsz biztos megértik vagy nem... Ez attól függ..

De szerintem most ess tul rajta mint sokalta késsőbb.. Ne légy gyáva mert akkor csak becsapsz körülöted mindenkit. Sok sikert vald be :D

2011. dec. 1. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Csordában mentek ismerkedni?:D Az elég szánalmas... Miért nem egyedül mész?
2011. dec. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!