Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őt milyennek találjátok?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok,nem zavarja hogy kitettem ide ezt a képet.Közösségi oldalon úgyis bárki láthatja.
Tetszik nektek ez a fiú?Szerintem kicsit furán néz ki.
Most ilyen haja van
2011. okt. 8. 22:17
11/28 anonim válasza:
Ja, egy bizonyos rétegnek csak az a jön be amit te írsz kérdező.
Egyébként nekem az előző hajával jobban tetszik, mert a kicsit hosszabb hajakat szeretem fiúkon:) De így is azt mondom, hogy helyes az arca. És plusz pont az, hogy tud gitározni is.
12/28 A kérdező kommentje:
22
2011. okt. 8. 22:34
13/28 anonim válasza:
Szerintem is helyes, bejönnek az ilyen típusú pasik.Nagyon tetszik hogy a 2. képen olyan "borzos" a haja.:) (L/18)
15/28 anonim válasza:
Én bottal sem piszkálnám meg a neandervölgyi kétajtós szekrényeket. Nekem pont ez a típus jön be, de inkább fekete hajjal és szürke szemmel. Esetleg egy árnyalattal sötétebb bőrrel, hogy ne tűnjön sápadtnak.
16/28 anonim válasza:
óóóó*.* nekem nagyon tetszik :) helyes is és gitározik is :))
17/28 anonim válasza:
dögö...tek meg a művészekkel együtt.Te nyomi stílus jön ne nektek.
18/28 anonim válasza:
.Te nyomi stílus jön ne nektek.=De nyomi stílus jön be nektek.
19/28 anonim válasza:
Helyes nekem is tetszik mind2 hajával.
Hogy művészlélek? Na de emberek, valaki kitárt tart a kezében és már művészlélek?? Háát....a művészlélek egész mást takar. A gitárosok többsége egyátalán nem az. *mondom ezt úgy, hogy művészeti suliba járok.*
De szimpatikus és helyes, a hajak közül nem tudnék választani :)
20/28 anonim válasza:
Az első hajjal irdatlan rossz,de a második jobb.Nekem a rövidebb jobban tetszene.Kár hogy nem 32...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!