Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyennek találjátok a régi nagy szívtipró színészeket? Gondolok : Marlon Brando, Tony Curtis, Paul Newman, Clark Gable .
Én se dobtam hátast tőlük,de szerintem igenis jóképűek voltak fiatal korukban.Ha akkor lettem volna fiatal,biztos tetszettek volna.Hát még mindig jobbK mint a mai tinisztárok,SP,Justin Bieber,meg a többiek.....ki lehet velük kergetni a világból:))
17/L
hát én el tudok olvadni tőlük!!!!!! ezerszer szexisebbek, sármosabbak, és ami a legfontosabb: férfiasabbak, mint a mai sztárocskák, pl. robert patiszon.
nekik volt kisugárzásuk és karakterük, a mostaniak jellegtelenek, futószalagon ontott sztárocskák. meg se tudom különböztetni őket egymástól.
Clark Gable a kedvencem, az Elfújta a szélben isteni volt!!!
Rájuk kerestem, mert a fiatalkori arcukat őszintén szólva nem ismertem...
Marlon Brando jól nézett ki, de nem mozdít meg bennem semmit. :)
Tony Curtis még úgy sem, Paul Newman szintén nem.
Clark Gable is csak az Elfújta a szél miatt vonzó nekem.
Marlon Brando maga a férfiasság, Tony Curtis nekem sem jön be. Paul Newman dögös, Clark Gable isteni, és folytathatnám a sort, Alain Delon, James Dean. Montgomerry Clift.
Ezekhez képest a maiak 0-ák..egyet nem tudnék mondani, aki hasonlóan sármos átütő..
Marlon Brando, Paul Newman, James Dean, Alain Delon, Robert Redford, ők nagyon az AHWWWW kategória.
Szerintem ők ma is sikeresek lennének, persze most a kor divatja szerint néznének ki, de aki alapvetően jóképű, az miért ne tetszene ugyanúgy a XXI. századi nőnek, mint a XX. századinak?
Persze nem a Bibörre meg SP-re nyáltcsorgató tiniknek lennének ideáljaik, de jóízlésű körökben nem értem, miért ne tetszhetnének.
Most is sikerük lenne. A kisugárzás adott, a többi (frizura, ruha) meg nyilván a mai kornak megfelelő lenne.
Amúgy Alain Delont kihagytad. És a fia talán még jobb kepű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!