Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek találjátok ezt a videót?
2009. jún. 18. 21:44
2/32 anonim válasza:
hááááááát......ezt miért is kérdezed?
3/32 anonim válasza:
A fehér ruhás csaj nagyon dugni való :P Adnék neki
4/32 anonim válasza:
Harom perc utan lekapcsoltam. Meg beletekergettem a vegebe, de nem talaltam jobbnak.
5/32 anonim válasza:
Hát ez a csatanó a végén elég lapos de a film készítőinek gratula mert jól meg lett csinálva
6/32 anonim válasza:
ez tök jó :) nagyon tetszik, főleg az angyal alakítása tök jó :) meg a mondanivalója is tetszik
7/32 anonim válasza:
Nem vagytok normálisak, vagy nem értetek a művészethez! Nagyon igényes kisfilm lett, bár a halandókat játszók kicsit gyengék voltak, azonban a démon és a tündér nagyon jó színész! Tetszett a megfogalmazás, a szövegek, főképp a tündér-démon párbeszédek, valamint a vágás is nagyon jó! Szóval gratulálok :)
8/32 anonim válasza:
Én végignéztem... Szerintem egyáltalán nem rossz. Az alkotók is gondolom tudják, hogy nem profik, amatőrnek viszont szerintem elég jó. Én nem szólnám le, biztosan sok meló vt vele...Szerintem ügyes!
10/32 anonim válasza:
Minőségileg jó, nem ilyen összecsapott, úgyhogy ezért elismerésem. A sztori gagyi, szokásos sablon az átlagnál silányabb formában. Egy démon mikor egyezik ilyen könnyen bele abba, hogy veszít? Ugyan már... A tündér alakítása sem az igazi szerintem, leginkább csak bambán néz. Viszont a démonsrác egész jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!