Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? A szingliség az őrületbe kerget.
A barátaimnak majdnem hogy mindenkinek van barátja/barátnője. Ez nem is probléma, de amikor elhív egy barátnőm ide-oda, és kiderül hogy a barátja is jön, kellemetlenül érzem magam, "gyertyatartónak". :D Megmondani nem akarom, mert azzal megbántanám őt/őket.
Próbáltam bepasizni, de itt a környéken annyira kicsi a választék, meg az összes normális (nem feltétlenül csak a külsőre gondolok), mind foglalt, már akiket ismerek.
Nos, buli... Bulizni nem igazán szeretek, meg az ottani ismerkedésben nem nagyon hiszek, mivel inkább komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Mit javasolnátok?
17/L
leírom a sztorit :)
társkeresőn ráirtam acsajra,profiljába azvolt komoly kapcsoaltot keres,utána felvettem msn-re,beszéltünk pár napot,mondom találkozhatnánk?ugyis ittlaksz fél órára,elkkezdi korai még,beszélünk két hónapot,mondom találkozhatnánk?elkezdi,már nemkeres komoly kapcsolatot,mondom de társkeresőnmég fenntvagy és ott azvan komolykapcsolatot akarsz,elkezdi,még elfelejtettem átirni ismerkedésre,másnapra átirta.Végül kinyögte hogy ő neki csak anyi a célja,hogy felvesz csávókat msn-re azt enyi.
nem ítélem el azokat akiknek nem volt még barátnőjük :)
hát sajnálom hogy így volt, de van sok ilyen aki csak szórakozik, de az igazat nem meri megmondani :)
szerintem nem ;)
de ha nem szeretnéd, akkor nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!