Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? A szingliség az őrületbe kerget.
A barátaimnak majdnem hogy mindenkinek van barátja/barátnője. Ez nem is probléma, de amikor elhív egy barátnőm ide-oda, és kiderül hogy a barátja is jön, kellemetlenül érzem magam, "gyertyatartónak". :D Megmondani nem akarom, mert azzal megbántanám őt/őket.
Próbáltam bepasizni, de itt a környéken annyira kicsi a választék, meg az összes normális (nem feltétlenül csak a külsőre gondolok), mind foglalt, már akiket ismerek.
Nos, buli... Bulizni nem igazán szeretek, meg az ottani ismerkedésben nem nagyon hiszek, mivel inkább komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Mit javasolnátok?
17/L
20:00
köszi, majd megpróbálom, bár már hasonlóban volt részem, csak az 300 km volt :D
"igen, de lehet hogy ettől függetlenül másféle gond van vele, ami engem (és lehet több más lányt is) zavar, de nem akarok ezen vitázni:D"
nemvitatkozunk, csak véleményt cserélünk. :) :D
"köszi, majd megpróbálom, bár már hasonlóban volt részem, csak az 300 km volt :D"
hmm,értem :),irt neked egy csávó hogy msn-en járjatok :DDDDDDDDDD
ismerek egy gyereket,20 évesen még nemvolt nője,aztán dicsekedett hogy vannőőőmm,aztán kiderült hogycsak msn-en beszél egy csajjal.:DDDDXDDDDDDD
hehe az is jó:D
de mi találkoztunk is, elég sokat :D
"Próbálj meg ismerkedni neten. (Nem feltétlenül társkeresőre gondoltam.)
Nekem is hasonló gondom volt.. A korosztályommal nem jöttem ki jól, akivel pedig összejöttem volna, az min. 5 évvel idősebb volt nálam, és volt barátnője. Nem menő srácok voltak, hanem inkább romantikus alkatúak. Majd aztán interneten megismertem a barátomat, akivel több éve együtt vagyunk. Ő 8 évvel idősebb nálam. Ja és még egész közel is lakik hozzám, csak 50 km-re:)"
érdekes,velem 5 év alattnemakart találkozni senki,óó hogy ro..na ki az epétek,hát biztos nemfoglak titeket egésznap dicsérni,mert nektek csak az ojan férfi jóó,várjatokcsak.
látom nagyon pesszimista vagy... :D
ha jól emlékszem a korát nem írta az a lány, de függ attól is hogy mikor van, na meg a korkülönbségre akkor szokták ráfogni mikor nem akarnak semmmit a másiktól:D
valahogy ez a véleményem a szingliségről
egybk nekem sem volt még semmilyen kapcsolatom, el is lehet ítélni valakit de sztem parasztság
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!