Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az ideális testalkat?
Jó, hát ezt nem vitatom, de attól még nem igaz, hogy minden ember egyenlő. Az értékesség pedig alapból szubjektív dolog. Pl. lehet a kövér ugyanolyan értékes munkaerő bizonyos szakmákban, mint a szálkás. Sőt, bizonyos dolgokban lehet akár előnyös is, ha valaki kövér(bár nem jut eszembe ilyesmi). De állóképeség-sportokban pl. kevésbé értékes. És a nők szemében is kevésbé értékes az, aki kövér.
Amit meg is lehet érteni, én sem járnék olyan csajjal, aki lefolyik a székről. Meg persze vézna csajjal se járnék, hanem az egészségesen kerekded nők az eseteim.
Válaszom a kövér kérdésre....
Én nem tagadom hogy kövér vagyok...Sőt és nem az a fajta vagyok aki otthon ül a tv elött...Én reggeltől estig melózok sokszor hétvégeken is...Ágyban is lepipáltam már egykettő véznább társamat... de tis suttyók nem mernétek a szemembe mondani az utcán azt amit itt hangoztattok!!!És hogy miért?Elöször is nem az a fajta vagyok aki ezt szó vagy tett nélkül hagyná!!!
És munkában vagy bármi másban nagyobb a tűrésem,nagyobb a kitartásom és nem hisztizek mint egy kiscsaj,mert egy csomó "sportos" ember csak nyavikolni tud hogy fáradt...Meg általában mindennek megvan a jó és a rossz oldala is...Például egy nő hiába szép ,sportos istennő kinézetű ,mikor semmit nem tud az ágyban!!!!Ergo a felszínes emberek úgyis azt kapják amit megérdemelnek! :)
alacsony és vékony fiú vagyok, alap, hogy nem kellettem még senkinek sem
már feladtam
gyűlölöm a nőket!!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:51
Vagy sírva röhögne a kis méretén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!