Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az ideális testalkat?
Első a belső, de ha már kérdezed, akkor leírom, hogy nekem milyen az álompasi kívülről:
Az elsővel értek egyet: magas, vékony, lehetőleg szálkás, a hájasokat én is nagyon utálom. (De ha a fiatalkori Tom Hanks-ra hajaz az álompasi, az sem baj.) Sötét haj, nagy kék vagy szürke vagy zöld szem (a barna szem és a szőke haj kizárva, egyenként is meg kombinációban is), és inkább a vékonyabb alkat felé tartozzon. Szeretem, ha szép a csontozata, szép a szeme, ha vastag a szemöldöke, és szépen ívelt. Szép a keze, ápolt, szép vonalú a lába, és összességében nagyon igényes ember.
Utálni nyugodtan lehet a hájasokat, ugyanis ez a kérdés egyéni ízlést firatat, amire rá lehet kérdezni, de kritizálni nem. Pont olyan, mint hogy utálom a töltött káposztát. Miért? Mert csak. Az én dolgom.
Tőlem lehet a hájas ember a világ legjobb embere, nekem akkor sem tetszik és ezt ki is mondom, ha rákérdeznek. Undorítónak tartom, ha valaki hájas és viszolygok tőle, éppen úgy, mint a büdös, koszos, ápolatlan embertől.
"Egyébként hamarosan professzor lesz, tehét még esze is van, nem is kevés."
ha egy kis esze is lenne, már rég agyonb.szott volna egy szeneslapáttal. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok kövér. csak éppenséggel a kutyámat is többre tartom az ilyen nyomorék, képmutató embereknél.
igen, amint látod, nekem is megvan a véleményem.
"Én tartom azt a mondást hogy minden ember egyenlő."
Hát pedig ennél nagyobb f*szságot még nem találtak ki az emberiség történetében.. :D
Ez teljesen ellentmond minden tapasztalatnak, de még a józan észnek is.
Hogy lehetne már egyenlő pl. egy 5 diplomás biológus-professzor, aki megtalálja a rák ellenszerét, és egy 5 elemit se végzett, értelmi fogyatékosság határát súroló, agresszív, szociopata bűnöző?
Sehogy.
Az emberek nem egyenlőek. Vannak jobbak, és vannak rosszabbak, és ez bizonyos részben már a genetika szintjén eldől, bizonyos részben meg persze magán az emberen is múlik.
19:02
87%
miért lenne minden ilyen kinézetű srác csűb.zi?
én is majdnem így nézek ki csak a kor nem stimmel
fiatal vagyok hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!