Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen az ideális testalkat?

Figyelt kérdés
súly,magasság?
2011. okt. 8. 14:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
18%
Az első válaszolóhoz szólnék, mivel hogy privátba nem lehet neki írni: Mi az hogy "a hájasokat utálom"? Ez hátrányos megkülönböztetésnek számít! Rasszista vagy? Kíváncsi lennék rá hogy te hogy nézel ki. Én nem vagyok túlsúlyos ,de volt olyan barátnőm aki az volt, és a baráti körömben is vannak túlsúlyos emberek, és egytől egyig értékes emberek! VÁLOGASD MEG A SZAVAIDAT, TE KIS..........................HÁZI KIS CSITRI!!!!!
2011. okt. 20. 19:05
 12/44 cynic ***** válasza:
84%
oltás érkezik a harmadik vágányon, tí-düdüdűű-düdüdűűű
2011. okt. 20. 19:07
 13/44 anonim ***** válasza:
56%

Első a belső, de ha már kérdezed, akkor leírom, hogy nekem milyen az álompasi kívülről:

Az elsővel értek egyet: magas, vékony, lehetőleg szálkás, a hájasokat én is nagyon utálom. (De ha a fiatalkori Tom Hanks-ra hajaz az álompasi, az sem baj.) Sötét haj, nagy kék vagy szürke vagy zöld szem (a barna szem és a szőke haj kizárva, egyenként is meg kombinációban is), és inkább a vékonyabb alkat felé tartozzon. Szeretem, ha szép a csontozata, szép a szeme, ha vastag a szemöldöke, és szépen ívelt. Szép a keze, ápolt, szép vonalú a lába, és összességében nagyon igényes ember.

Utálni nyugodtan lehet a hájasokat, ugyanis ez a kérdés egyéni ízlést firatat, amire rá lehet kérdezni, de kritizálni nem. Pont olyan, mint hogy utálom a töltött káposztát. Miért? Mert csak. Az én dolgom.

Tőlem lehet a hájas ember a világ legjobb embere, nekem akkor sem tetszik és ezt ki is mondom, ha rákérdeznek. Undorítónak tartom, ha valaki hájas és viszolygok tőle, éppen úgy, mint a büdös, koszos, ápolatlan embertől.

2011. okt. 20. 19:21
 14/44 anonim ***** válasza:
5%
Csajok aztán ne rinyáljatok ha majd a palitok többet foglalkozik magával mint veletek. Mert ha valaki nem tesz érte nem is fog tökéletes formában lenni.
2011. okt. 20. 19:23
 15/44 anonim ***** válasza:
59%
19.23: Késő. :) Rég férjnél vagyok és a pasim nagyon is tesz azért, hogy ne legyen egy húsgombóc. Távolkeleti harcművész, fekete öves (aikido), és elég jól csinálja. Egyébként hamarosan professzor lesz, tehét még esze is van, nem is kevés.
2011. okt. 20. 19:27
 16/44 anonim ***** válasza:
Nekem, fontos, hogy magasabb legyen nállam a fiú, ne legyen elhízva és ne legyen macis, de ne is legyen egy csontkollekció, szóval sportos legyen :)
2011. okt. 20. 19:29
 17/44 anonim ***** válasza:
40%
Kedves 19:21. Szerintem te kevered a szezont, a fazonnal! Itt emberekről beszélünk, nem töltött káposztáról. Természetesen mindenkinek megvan a saját véleménye, de ha mindenki úgy hangoztatná, mint ahogy te is teszed, akkor nem demokrácia lenne , hanem diktatúra, ahol a "hájasok, a szőke hajúak, meg a barna szeműek" el lennének nyomva. Én tartom azt a mondást hogy minden ember egyenlő.
2011. okt. 20. 19:34
 18/44 cynic ***** válasza:
100%

"Egyébként hamarosan professzor lesz, tehét még esze is van, nem is kevés."

ha egy kis esze is lenne, már rég agyonb.szott volna egy szeneslapáttal. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok kövér. csak éppenséggel a kutyámat is többre tartom az ilyen nyomorék, képmutató embereknél.

igen, amint látod, nekem is megvan a véleményem.

2011. okt. 20. 19:42
 19/44 anonim ***** válasza:
24%

"Én tartom azt a mondást hogy minden ember egyenlő."

Hát pedig ennél nagyobb f*szságot még nem találtak ki az emberiség történetében.. :D

Ez teljesen ellentmond minden tapasztalatnak, de még a józan észnek is.

Hogy lehetne már egyenlő pl. egy 5 diplomás biológus-professzor, aki megtalálja a rák ellenszerét, és egy 5 elemit se végzett, értelmi fogyatékosság határát súroló, agresszív, szociopata bűnöző?

Sehogy.

Az emberek nem egyenlőek. Vannak jobbak, és vannak rosszabbak, és ez bizonyos részben már a genetika szintjén eldől, bizonyos részben meg persze magán az emberen is múlik.

2011. okt. 20. 19:44
 20/44 A kérdező kommentje:

19:02

87%

miért lenne minden ilyen kinézetű srác csűb.zi?

én is majdnem így nézek ki csak a kor nem stimmel

fiatal vagyok hozzád

2011. okt. 20. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!