Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet nála esélyem? Msn-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem? Msn-en szoktam beszélni a lánnyal de a szavakat akár harapófogóval kéne kirángatni belőle...

Figyelt kérdés
Msn en szoktam beszélni a lánnyal de a szavakat akár harapófogóval kéne kirángatni belőle, meg amikor ír is keveset és rövidet ... múltkor megszámoltam én kb 6szor annyit írok mint ő ...Most sikerült elhívni a meccsemre és elvileg ki is jön... de ebbe belekontárkodott a haverom is aki szintén ismeri a lányt. Úgyhogy most nem tudom h azért jön mert ő mondta, vagy azért mert én meg nógattam hogy márpedig jöjjön ki(mert először azt mondta talán).(am haveromnak van barátnője és valószínű hogy tudja is am.)(és még valami csak msnen tudunk így beszélni mert mind2en 1 helyen lakunk csak én máshova járok suliba azaz Pestre ami elég messze van és cask hétvégén vagyok otthon)
2009. ápr. 29. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pontosan tudod te is, hogy nem ezek nem túl jó jelek. Nem akarlak elkeseríteni, de én nem fűznék ehhez nagy reményeket.
2009. ápr. 29. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ne erőltesd! Hagyd kicsit lógva! Ha keres, légy vele kedves, de ne támad le megint! A lányok nem bírják a nagyon nyomulós fiúkat!
2009. ápr. 29. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:

hát én azoknak a pasiknak nem nagyon írok akik nem jönnek be.. persze ez nem jelent semmit... ha ki megy a meccsedre akkor utánna próbálj meg vele beszélgetni (4szemközt) Akkor nézd meg hogy viselkedik...

pl, hogy amikor beszélgettek a szemedbe néz vagy nézelödik minden felé...

2009. ápr. 29. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó hát írogat vissza meg smilekat is nyomja nem "csak" az aha szint bár első beszélgetés az volt, most azért már kerek egész mondatokat is ír. Am ebben mi a nyomulás azt elmondhatnátok? Mert abban h ráírok valakire msnen az még sztem nem égbekiálltó dolog, sőt ilyeneket szoktam csak kérdezni hogy van mit csinált stb...
2009. ápr. 29. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát.. szerintem ez már nem jó jel, hogy szinte alig ír:S:S,én is voltam már így, de rájöttem ogy nem kell oylan vonat után futni amit úgysem érsz utól.

Mert ugyebár ha valaki érdekel valakit akkor beszél is vele...Amúgy szerintem próbáld meg azt hogy ráírsz, beszélsz vele vagy 2-3 percet, aztán nem írsz neki semmit...egészen addig amíg ő nem írt,és ha megkérdezi hogy miért nem írtál akkor monda azt hogy pl ki kellett mennem vagy nem tom.Ha nem ír, mikor látja hogy te sem írsz akkor sajna nem igazán érdekled:S persz ez is lehet h. elfoglalt.

Nah most 1 kicsit "kemény" voltam, de ez az igazság:S

Menyus 16/f

2009. ápr. 29. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért, siettem^^^^
2009. ápr. 29. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet,hogy azért nem ír regényeket,mert egyszerűen csak félénk.Én is ilyen vagyok,tudom mit beszélek (:
2009. ápr. 30. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!