Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy tizes skálán mennyit adnátok a felsőtestemre? (kép)
Tudom elég sovány vagyok :/ De már elkezdtem edzeni. A mostani alkatom mennyire jön be nektek?
kort is létszi.
17/f
Nem rossz, csak a nagymamámnak nem mutatnálak be, mert azzal kezdené, hogy "ejj, de sovány vagy fiacskám!" :D
Nekem nem jönnek be az izompacsirták, úgyhogy 8. Kis szálkásítás és jó lesz az :) 17/L
Cirmos jól mondja:)
Ha eszel sok fehérjét akkor lesz miből izmot építened. Egyébként nem vészes, csak így tovább!
21L
Ha a konditerem se jön be, meg a súlyzós edzés sem, akkor nyugodj bele egy 3-ba.
A hozzáállásodat tekintve meg 1.
Majd gondolj bele, ha a barátnődnek szőrös a lába, meg borostás a csúnyája, hogy mi van, ha borotválni nem szeret, és biztos, hogy nem fog kozmetikushoz járni gyantáztatni...
Már ha egyszer lesz barátnőd.
10-ből 3.... én nem szeretem a vékony fiúkat.
20L
Ne számíts arra hogy ha napi 15-20 fekvőt, felülést ( hasprés sokkal jobb) meg húzóckodást csinálsz majd pár hét és látszani fog. Nagy lóf@szt. 15-20 x 5-6 /nap. esetleg.
Hasazni meg hasazhatsz heti 5x.Az meg hülyeség hogy edzeni akkor kell mikor felesleg van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!