Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baratomnak h terhes vagyok? 21/L
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 13:04
11/18 A kérdező kommentje:
egy szoval se mondtam hogy az o hibaja(es nem is gondoltam ezt),ck azert nm mondtam el mert akartam varni meddig biztos vagyok benne es aztan elmondom
2011. okt. 8. 13:34
12/18 anonim válasza:
nem muszáj elmondani, tegyél egy cumit a párnájára vagy valahová amit gyakran használ , aztán csak leesik neki..
14/18 anonim válasza:
Kicsit érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki gyógyszer meg gumi mellett lesz terhes....
15/18 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:28
Van, aki előre eltervelten, de ők a "Gyerekvállalás" kategóriában "nem várják", naponta ötvenen.
Kérdező!
Ha óvszert használtok, akkor a barátod csak tud róla, hogy védekeztetek. Megesik.
Közöld vele tömören, nem kell futni a köröket.
"Terhes vagyok. X hetes. Szerinted mi legyen?"
Lehet, hogy az első sokk után még örülni is fog neki.
16/18 Jubilee válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a legtisztább, ha köntörfalazás nélkül elmondod neki, hogy kisbabát vársz. Én lehet, hogy az orvos előtt megmondanám már neki, hogy ne egyedül kelljen elmenned! A továbbiakat úgy is kettőtöknek kell eldöntenetek. Én úgy gondolom, hogy rá ugyanúgy tartozik, mint rád, hiszen azt a kisbabát ketten "alkottátok", így neki ugyanolyan joga van minél előbb informálódni róla. Kívánom, hogy az életed olyan irányba rendeződjön, amilyenbe szeretnéd!
17/18 anonim válasza:
"Helló-Szia! Félrekúrtam és terhes vagyok, de azért téged szeretlek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!