Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mikkel lehet sikeresen megnyitni utcán, buszon vagy akárhol a városban ismeretlen lányokat? MI az, ami bevált és mi az, ami nem fiútársaim? Csajok ti mit szerettek? 20/F
Én nagyon örülnék, ha valaki merne kezdeményezni, mert olyan gyávák a pasik + én is nézelődök mindig és ha van egy helyes pasi akkor se lesz semmi mert, ha néz is tuti h nem szól hozzám.
Szóval, odajön megkérdezi hogy vagyok, hova járok, milyen a suli. Elmondom és visszakérdezek, aztán sport, hobbi amit szeretek meg ilyenek:) ez így kb jó lenne
17/L
Nem tudom, de szerintem PUA zsargont semmiképp ne használj hozzá...
26 N
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:15
a baj, hogy engem nem tartanál helyesnek, mert nem vagyok egy nagy magas, izomkolosszus vagy hústömeg
másrészről, sajnos hiába a kedvesség, ha nem tetszem a lánynak, csak beégek
aha persze, csak épp azt tapasztalam, hogy ezt modják a csajok, de másként viszonyulnak a magasságom miatt férfiszámba sem vesznek, pedig ezen nem tudok változtatni
és hidd el csak nálam alacsonyabb lányokra hajtok vagy max akkorára, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!