Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült egy undorító és nagyon durva dolog a barátnőmről, mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, és ezek szerint teljesen félreismertem...
Egyik haveromtól megtudtam, hogy a barátnőm 15 évesen egy barátnőjével "szopóversenyt" csinált egy diszkóban, vagyis ki tud több csávót kielégíteni szájjal.
Megkérdeztem tőle, mi igaz belőle és bevallotta, hogy részt vett ilyenben, viszont "csak" egy pasit elégített ki.
Nagyon nagyot csalódtam, szerintetek ez megbocsátható?
18/F, 17/L
2011. okt. 6. 20:42
21/28 Aztadejópasivok válasza:
Hallod szopatd le vele a kutyát hamár ekkora kuva xD Mondjukengem is cumiztak már ilyen versenyen ésbevallom nemvolt rossz:D 15f
22/28 anonim válasza:
Az a baj hogy mindannyian elitélitek az ilyet,de ha ti farkatokat sz opná versenyszerüen,az már jöhetne.
23/28 mus musculus válasza:
Smacilaci, annyira igazad van...:D
24/28 mus musculus válasza:
Élő példa rá Aztadejópasivok is.
25/28 anonim válasza:
"Az a baj hogy mindannyian elitélitek az ilyet,de ha ti farkatokat sz opná versenyszerüen,az már jöhetne."
Persze, hogy jöhetne, de komoly kapcsolatra akkor sem kéne.
26/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tanácsokat!
Hát igen, csalódtam, de megbocsátottam neki.
De már nem érzem azt iránta, amit eddig...
Na mindegy, valahogy majd lesz.
Mégegyszer köszi! :)
2011. okt. 8. 09:02
27/28 anonim válasza:
hát sajnálatos módon közölnöm kell veled, hogy a barátnőd egy olcsó k***a
28/28 anonim válasza:
Aztán mi történt azóta? Együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!