Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült egy undorító és nagyon durva dolog a barátnőmről, mit tegyek?
5 hónapja vagyunk együtt, és ezek szerint teljesen félreismertem...
Egyik haveromtól megtudtam, hogy a barátnőm 15 évesen egy barátnőjével "szopóversenyt" csinált egy diszkóban, vagyis ki tud több csávót kielégíteni szájjal.
Megkérdeztem tőle, mi igaz belőle és bevallotta, hogy részt vett ilyenben, viszont "csak" egy pasit elégített ki.
Nagyon nagyot csalódtam, szerintetek ez megbocsátható?
18/F, 17/L
Pro: Igazad van, durva és undorító, nem csoda, hogy nagyot csalódtál. Azonkívül nagyon fiatal volt még, most is az.. 2 év alatt nem változik olyan sokat az ember. És ha egy haverod tudja, akkor valszeg "a János meg a város" is.
Kontra: azt mondod, már nem ilyen életet él. Azonkívül (többé-kevésbé) őszinte volt veled, holott le is tagadhatta volna. HOgy megbocsátható-e, az nem jó kérdés szerintem. NEked ezen nincs mit megbocsátanod, nem személy szerint ellened vétett vele.
Tegyél úgy, ahogy jól esik. Ahogy érzed.
De a véleményem az, hogy minden további nélkül dobható, és még az önbecsülésed is nő tőle. Meglesz benned a tudat, hogy "jobbat" érdemelsz. Ilyen fiatalon meg pláne nem érdemes olyan mellett maradni, akitől kellemetlen érzéseid támadnak.
Viszont az éremnek van másik oldala. Fiatalság, bolondság. Sok meredek dolog történhet azzal, aki szabadjára engedi magát. Viszont a "jobbak" tudják diszkréten csinálni, hogy aztán nem derül ki csak úgy 2 év múlva, hanem sose, csak egy szép emlék marad pár embernek a fiatal évekből.
Megbocsátható amikor ismeretlen csávókat leszop????
Abban a másodpercben kidobtam volna ezt a csajt amikor elmondta ...
Semmire való kis k*rva !!!
A történtek festenek egy képet a lányról. Ha ez végülis beleillik az addig róla kialakult benyomásba, akkor semmi baj sincs.
Ha viszont szöges ellentét van a kérdező felé mutatott személyiség és a tett között, akkor a kérdezőben joggal törhet meg valami, és onnan már nincs visszaút.
Nos, melyik helyzet áll fenn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!