Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Túl sok az energiám!
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt ment el a párom és kb. egy hétig nem fogunk találkozni, de nekem borzasztóan hiányzik...mindenhogy. Úgy érzem szétrobbanok a sok szex.energiámtól, annyira kívánom Őt, de nincs itt :( ma szétsportoltam magam, hátha úgy jobb lesz, de nem! még rosszabb! Önkielégíteni nem szeretnék (valahogy taszít a dolog, még sose próbáltam és NEM is akarom), mit tegyek?
előre is köszönöm az értelmes válaszokat
20/L
2011. okt. 5. 18:44
1/10 anonim válasza:
3 lehetőség van:
1.) Megcsalod a barátod. Remélem nem ez az elsődlegesen hallani akart opció
2.) Mégiscsak kipróbálod a masztit
3.) Nem csinálsz semmit, önmegtartóztatás
26/F
2011. okt. 5. 18:48
2/10 anonim válasza:
egy hetes cölibátus.
2011. okt. 5. 18:52
3/10 anonim válasza:
ez legyen a legnagyobb problémád az életben, hogy egy hétig nem élvezkedhetsz a barátoddal. :)
Egy hétig csak kibírod, nem??
2011. okt. 5. 18:55
4/10 anonim válasza:
Gyere ide és kiabáld azt h m*cskos cigányok, hidd el, 100 an fognak kergetni, mire elmenekülsz, addigra tuti lemegy a fölös energia, ha meg nem tudsz elszaladni, akk úgy megb*sznak.. szal így is úgy is megoldva a probléma :D
2011. okt. 5. 19:07
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hát remélem valahogy túlélem, nem szokott ilyen érzésem lenni :S hát én elmennék kiabálkozni, de hol laksz?
2011. okt. 5. 19:21
6/10 anonim válasza:
hát...hozzánk kijöhetnél kapálni :) mondjuk az istálló sem a legtisztább :/ bakker, gyere már :D
2011. okt. 5. 19:29
7/10 A kérdező kommentje:
hűűűű, lovacskák vannak? vagy milyen állatok? és hol van az a "ki"?
2011. okt. 5. 20:18
8/10 anonim válasza:
Igen tényleg van 2 ló :D egy herélt kis póni és egy pej nagy kanca ^^ Dél-Alföldön, de csak poénnak szántam, nem vagyok olyan gonosz hogy idegenekkel trágyáztassak ki vagy ilyesmi :D főleg nem olyannal, akinek hiányzik a szerelme, mert nekem is hiányzik az enyém :/ a kapálás is csak vicc volt :D amúgy hogy valami értelmeset is írjak...adom az előzőek véleményét, sport+ önkielégítés, esetleg valami jó hobbi :)
2011. okt. 5. 20:51
9/10 A kérdező kommentje:
szegény póni....
de amúgy köszönöm , most egy picit jobb, mert épp most beszéltünk
2011. okt. 5. 21:17
10/10 anonim válasza:
jobb heréltként a többi ló között élni, mint csődőrként elzárva :)vágyakozva a sok szép kancára, akiket csak sárlási időben kaphat meg :/ na mind1 ez már egy másik téma :D van kutyid? mert ha igen, elmehetnél vele sétálni, neki és neked is jó kis élmény :) vagy ismerősödnek valami háziállata?:) esetleg nem kell senkinek a kisgyerekére vigyázni? az aztán le tudja szívni az energiát XD Öcsim <3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!