Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az amivel fel tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amivel fel tudja kelteni az érdeklődéseteket egy nő a testén kívül?

Figyelt kérdés
Próbálok mindent megtenni azért, hogy csinos legyek, sportolok, nőies ruhákban járok, kihívóra festem a körmöm, bár sminkelni nem szoktam és parfümöt is ritkán használok. Úgy érzem nem tudom máshogy magamra vonni a figyelmet a testemen kívül. Mi mással tudnám? Mert tudom, hogy ez így nem valami jó.
2011. okt. 5. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ami felkelti a figyelmem:

ha még nem beszéltem a lánnyal akkor a mosolygás, kedvesen beszél a többiekkel, keveset káromkodik, nem beszél pi*csásan, nem cigizik. egyszóval nem úgy viselkedik mint az átlag.

randin vagy csak egy sima beszélgetés alkalmával pedig szeretem ha olyan dolgokról beszél amik érdeklik. szóval igyekszem oda terelni a témát.

egyszóval ha jót lehet vele beszélgetni, értelmes, rendes, megbízható lánynak tűnik, azzal nagyon fel tudja kelteni a figyelmem.

2011. okt. 5. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Az olvasottság, műveltség és humor lehengerlő tud lenni a férfi szemében is.

És remélhetőleg nem lesz féltékeny a tudásodra...

2011. okt. 5. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem egy szép mosollyal lehet nagyon megfogni. Legyél nőies. Aztán a kedvesség, az intelligencia számít sokat, és az, hogy mennyire tudok a lánnyal beszélgetni. Röviden ezek, de aztán vannak dolgok, amik bonyolítják és most nem mennék ebbe bele.

20/F

2011. okt. 6. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!