Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az amivel fel tudja kelteni az érdeklődéseteket egy nő a testén kívül?
"sportolok, nőies ruhákban járok"
Ennyi elég is. Emellett olvass, ritkán egy kis parfüm ahogy írtad. A körömfestést én nem szeretem egy nőn. A kezén még talán, de a lábujjain utálom, mivel lábfétisem van és nekem fontos a természetesség.
Ha ért valamihez.
Mivel én mérnök vagyok, az olyan dolgok tudnak lenyűgözni amihez én balfék vagyok (pl. tud játszani hangszeren, szobrászkodik, fest, stb.).
Persze ha a saját szakterületemen otthon van az se rossz, de akkor mindig benne van az emberben egy kis rivalizálás.
26/F
a köröm csak a nőket érdekli, ha azt fested kihívóra, azzal nem kelted fel egy férfi érdeklődését sem.
A hajad álljon jól, legyen szép, nálam az fontos. Meg a testtartás, mozgás, viselkedés...ezekkel tudod felhívni a figyelmet.
Kül. hány éves vagy?
egy hosszú gyönyörű ápolt egyenes, vasalt haj nekem mindig felkelti a figyelmem, amúgy meg ha a testedért teszel és sportolsz jó alakod van akkor az még egy plusz pont a sminket mega parfümöt ne csak néha használd ha már egyszer csábítani akarsz és még annyit hozzátennék h bár nem rossz ha nem beszélsz feleslegesen valakinek tetszik de bennem mindig azt az érzést kelti h unja a társaságom, le akar rázni szóval nyugodtan csacsogj amiről akarsz én szeretem hallgatni, meg én is sok hülyeségről szoktam beszélni mégis sokan kedvelik:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!