Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy csávónak BMW-je van akkor a csajok alapból sztárnak könyvelik el?
Figyelt kérdés
De kizárólag ezt hallom vissza mindenkitől (csajoktól), ha viszont egy golf 4-ese van 3.2es motorral twinturbóbval 450 LE-felett le se sz@rjátok? xD
Na de viccen kívül,számít a verda? és ha igen, melyiket részesítitek előnyben?és miért pont a BMW-t emelitek ki ennyire?
(párkapcsolatban élő csajok pls kíméljenek, mert tudom,hogy Ti elfogultak vagytok,ha jelenlegi párotoknak van verdája és nem BMW :)) )
2009. ápr. 28. 19:43
1/24 anonim válasza:
Csak a kis plázacicáknak mérvadó a kocsi... Akinél ez fontos az alapból csak 1x használatos.
2/24 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. plázak.rvák foglalkoznak azzal, kinek milyen kocsija van. ha neked nem ők jelentik a színvonalat, hanem a normális nők, akkor nincsen gond.
3/24 anonim válasza:
Megerősítem, plázaqurváéknál divat autó alapján elkönyvelni valakit. Nézelődj a normális réteg között, meglátod, hogy nem ez a tendencia. Nekem soha az életbe nem számított az autó, én azon az elven vagyok, hogy mástól is azt várom el, amit én magam is teljesíteni tudok. Innentől kezdve tiszta sor.
4/24 anonim válasza:
"golf 4-ese 450 LE-felett" ez így létezik? mondjuk jó nagy baromság kb, kiadni érte annyi extra lóvét, aztán kb semmi se fér bele olyan kicsi.
5/24 anonim válasza:
Én ugyan párkapcsolatban élek,de a páromnak amikor összejöttünk egy százezer éves nagy Polskija volt... Nálam ennyire mérvadó,hogy mennyire menő a verda. :)
6/24 anonim válasza:
4. válaszoló: szerintem a twinturbó és a 450 lóerő között vessző van.
7/24 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=mjgaxdl-z-g
létezik,már hogyne, de nem ez a kérdés :D
2009. ápr. 28. 19:57
8/24 anonim válasza:
Én olyan srácba voltam(?) szerelmes, aki az apja kocsiját használta és K-s rendszámú Opel. Jól néz ki a kocsi de nem ezért szerettem. Olyan fiú is tetszik akinek D-s rendszámú, meg olyan is hogy G-s rendszámú a kocsija. De nem ez számít. Csak azért jó, hogy a barátodnak legyen kocsija, mert ha vidéki vagy, haza tud vinni (ez egy példa volt.)
9/24 anonim válasza:
Soha nem hallottam még lányt eképpen gondolkodni:
Most a gazdag, milliomos Joeval dugjak, vagy a csóró Billel, akinek kicsi a koleszterinszintje?
10/24 anonim válasza:
Nincs barátom,de engem egyáltalán nem érdekel milyen kocsija van a srácnak,az anyagi háttere sem érdekel különösen,az viszont annál inkább,hogy okos,értelmes,intelligens és figyelmes legyen.Ez most lehet túl közhelyesen hangzik,nálam ez a döntő,hogy komolyabban megismerjem a pasit vagy sem!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!