Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtes vagyok? Normális ez?
Mindig olyan férfiakkal kezdek kapcsolatot, akikkel nem kellene. Olyanokkal, akiknél én úgymond "magasabban" állok, akiknél jobb vagyok. Akik rám vannak szorulva. Èlvezem, ha jobban tudok dolgokat, ha segíthetek nekik, és ha utána csodálkoznak, hogy "nahát, micsoda lány...".
Az eszemmel tudom, hogy olyan férfiakat kellene keresnem, akik engem segítenek, akik elörébb visznek az életben, nem olyanokat, akiknek én kellek ahhoz, hogy elörébb jussanak. Aztán ök elörébb jutnak, fejlödnek mellettem. Szeretnek, mert nagyon szeretnek, nekem mégis jobb lenne, ha arra törekednék, hogy olyant találjak, aki végre engem is segít, támogat (NEM anyagilag). Ha olyan férfival kerülök össze, aki nálam okosabb, müveltebb, szélesebb látókörü, magasabb egzisztenciájú, akkor olyan kisebbrendüségi komplexusom lesz, hogy legszívesebben elfutnék, és a kapcsolatból is rendszeresen kilépek.
Kérdéseim:
Mi lehet velem a probléma?
Egyáltalán baj az, hogy olyan férfiakkal érzem jobban magam, akiknek én kellek ahhoz, hogy lépni tudjanak valamerre? Ha én élvezem azt, hogy segítek nekik?
Ez az alacsony önbizalomból fakad? Ha igen, akkor az önbizalom erösítésével változtathatok ezen, és tudok majd nyitni a talpraesett, "erös" férfias férfiak felé?
Most már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy selejtes vagyok...
Üdvözletem!
Először is ilyen nincs, hogy valakinél jobb vagyok. Mert ezzel azt ülteted a másikba, hogy ő már nem kell senkinek, ha te megjelensz. Mindenki jó valamiben, mindenki másban jeleskedik, ennyi. Ám ha te náladnál 'alacsonyabb' embert választasz, ahogy mondtad, teljesen a te a döntésed! A másiknak ehhez semmi köze! Ő normál esetben, ami a normál reakció, kitart melletted, és szeret téged, hozzád fordul, mert azt gondolja, számíthat rád, mint ahogy te is ő rá, erre még nem gondoltál, mert azt észrevettem, hogy szeretsz magadról beszélni?! Csak azzal foglalkozol, hogy nekem meglegyen az a férfi, akiről álmodozom, eközben meg beletiporok a másik lelkébe, a másik önbizalmába, hogy ő nem elég jó, meg ehhez hasonlók?! Mondom, ez teljesen a te döntésed, hogyha szerinted az illető nem hozzád való, amúgy miért ki vagy te?, akkor keress hozzád illőt, drága!
Nem szép dolog ilyet mondani, hogy én jobb vagyok, ezt figyelmedbe ajánlom, onnan fentről könnyű, hidd el, de egyszer is megtapasztalnád, mit jelent 'alacsony rendűnek' lenni, többet az életbe nem mondanád, abban biztos vagyok!
Keress olyat, aki hozzád való,
és nem a másikra fogd, ha eleve
tudod, hogy számodra rossz a választás!
Ennyi. Bye.
És lejjebb az orroddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!