Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszakítani a terhességet az abortuszon kívül?
Barátommal szeretkeztünk és elszakadt a gumi, sajnos későn vettük észre. Most kéne megjönnie, de csak görcsölök és semmi. Eseményutánit vettem be. Most már csak az abortusz a megoldás hogyha nem szeretnénk megtartani?
Normális válaszokat szeretnék kapni, nem hurrogást. És tudom, hogy ezt sokan nem fogadják el, de ez az én döntésem. Nem szeretném ha ebben a kérdésben vitatnánk meg az abortusz témát.
"Az abortusz terhességmegszakítást jelent, szóval magyarul azt kérdezted, hogy a terhességmegszakításon kívül hogyan lehet megszakítani a terhességet. Gratulálok, drágám, dugni tudsz, de gondolkodni nem."
Ez nagyon paraszt volt. Pont, hogy tudott a kérdező gondolkodni, mert védekezett, és nem dugta utána homokba a fejét, hanem azonnal rohant tablettáért... fejem fogom az ilyen "belekötökazélőfábais" válaszolóktól néha...
bocs az offért.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!