Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszakítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszakítani a terhességet az abortuszon kívül?

Figyelt kérdés

Barátommal szeretkeztünk és elszakadt a gumi, sajnos későn vettük észre. Most kéne megjönnie, de csak görcsölök és semmi. Eseményutánit vettem be. Most már csak az abortusz a megoldás hogyha nem szeretnénk megtartani?

Normális válaszokat szeretnék kapni, nem hurrogást. És tudom, hogy ezt sokan nem fogadják el, de ez az én döntésem. Nem szeretném ha ebben a kérdésben vitatnánk meg az abortusz témát.

2011. okt. 2. 16:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tabletta bevétele után véreztél vagy volt valamilyen mellékhatása?
2011. okt. 2. 20:15
 12/21 anonim válasza:
én is vettem be esemény utánit 1hete,utánna nekem csak annyi volt hogy egésznap aludtam,nagyon álmos lettem tőle és hányingerem volt de az se erősen csak picit néha..1nappal később semmi bajom nem volt..mért neked volt valami mellékhatása?
2011. okt. 2. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Mikor megjött, akkor a szokásosnál is jobban fájt. De egyébként az hogy mikor jön meg.. Valaki azt mondja egyből utána kellene megjönnie. Valaki azt, hogy normális időpontban. Az meg hogy késve? Tekintve, hogy felborítja a hormonháztartásodat, így épp ez a reakció is normálisnak mondható. Teljesen egyéntől függ.

Nekem hálisten nem lett tőle komolyabb bajom. Picit jobban fájt mikor megjött. Bár ez lehet alapvetően szerintem a késésnek köszönhető. Olyankor ugyanis jobb fáj, ha késik. Illetve fél évig hol előtte jött meg pár nappal, hol utána. És rendszerint 2 vagy 3 napig tartott. Ennyi volt a mellékhatás.

2011. okt. 2. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi volt a neve a gyógyszernek amit bevettetek? Én Rigesoftot.
2011. okt. 2. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:

1. Még az sem biztos, hogy terhes vagy. Sőt, jóval nagyobb az esély arra, hogy nem vagy terhes.

2. Magyarországon csak a kaparásos/vákuumos módszer van. Külföldön néhol van tablettás megoldás, de általában a végén ott is kaparás kell.

De vki mondja már el nekem végre, hogy mégis miért kell másik módszer? Mivel lenne jobb, ha mondjuk tablettával vagy épp egy injekcióval szakítanák meg a terhességet? Így is úgy is ugyanaz történik.

2011. okt. 2. 22:40
 16/21 anonim ***** válasza:
gondolom kevésbé kellemetlen ha beveszel valamit, és aztán vérzel, mintha széttágítják a hüvelyed..gondolom én.
2011. okt. 2. 23:45
 17/21 anonim ***** válasza:
escapellet szedtem be
2011. okt. 4. 13:48
 18/21 anonim válasza:
22%

Egy nő aggódva fordul nőgyógyászához:

– Doktor úr, nagy bajban vagyok, és már csak maga tud rajtam segíteni. Itt van velem ez az 1 éves gyerek, és már megint terhes vagyok. Nem számítottam arra, hogy ilyen kicsi lesz majd köztük a korkülönbség. Ezt én így nem tudom vállalni.

– Értem – válaszol a nőgyógyász. – Akkor hát mit tehetek önért?

– Nem akarom kihordani ezt a terhességet, a megszakításhoz kérem a segítségét.

Az orvos kicsit töpreng, majd így szól:

– Azt hiszem, jobb megoldást is tudok a problémájára. Olyant, ami önre nézve kevésbé veszélyes.

A terhes megkönnyebbül, mert azt hiszi, a szülész teljesíti a kérését.

De az orvos így folytatja:

– Ha tehát tényleg azt akarja, hogy ne kelljen egyszerre két gyermekről gondoskodnia, akkor öljük meg ezt itt, amelyiket épp a karjában tartja!

Így aztán kipihenheti magát, mielőtt a magzatgyermek világra jönne. Ha tehát tényleg csak az időzítéssel, meg a gyerekszámmal van baj, akkor nem számít, hogy a kettő közül melyiket öljük meg. Meg aztán az semmiféle veszélyes szövődménnyel nem jár az ön testére nézve, ha inkább ettől a karon ülőtől szabadul meg.

A nő szörnyülködve tiltakozik.

– Nem, nem, doktor úr! Hiszen ez szörnyűség! Égbekiáltó bűn lenne, ha megölnék egy gyereket!

– Egyetértek önnel – válaszolt az orvos. – De először azt hittem, hogy ez magácskának nem jelent gondot… Ezért javasoltam önnek ezt a megoldást.

Az orvos elmosolyodott, mert úgy érezte, sikerült megértetnie a beteggel álláspontját.

Az anya így hamarosan rájött, hogy semmi különbség nincs a már megszületett gyermek és a még magzati életkorát élő gyermek életének kioltása között. Mindkét esetben ugyanarról az élet elleni bűntettről van szó!

2011. nov. 4. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
hát utolsó, ez jó nagy f*szság volt....
2011. nov. 5. 02:02
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Bármennyire is abortuszellenes vagyok, de ez tényleg nagy f*szság volt.
2011. nov. 5. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!