Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?
Sziasztok!
Azokkal kell egyet értenem,akik azt mondják, hogy ha pénzed van,mindened van,ha nincs akkor meg semmid.
Mondjon valaki nekem ha tud olyat ebben a világban,amit nem lehet pénzért megvásárolni!
Még az egészséget is meg lehet. Pláne meg nőt, és most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy: De hát az nem fog őszintén szeretni.
Szerintetek a gazdag palit érdekli, hogy a nő aki vele van,őszintén szereti-e vagy sem? Tudod mit mond? Kit érdekel! Akkor is velem van az én ágyamba fekszik,nem a csóringerébe. A nő meg úgy el elmímeli vad szerelmest, mit a huzat. Észre sem lehet venni a különbséget.
Még családot is lehet venni. Csak feladsz egy hirdetést,gazdag mókusként, és jobbnál-jobb nők jelentkeznek,akik feleségül mennek hozzád, és gyereket szülnek neked, miközben olyan odaadóak veled,mint a pinty,és ezzel biztosították is maguknak az élet hosszig tartó gondtalan életet.
Olvastam egyszer egy Rejtő Jenő regényt abban volt a következő mondat: "Pénzel mindent lehet,csak szégyent vallani nem"
Nahát ezt a nagy igazságot azóta sem felejtettem el. Az élet minden területe ezt erősíti meg,ha körbe nézel.
Ami viszont piszkosul idegesít az az,amikor kijelentik, hogy: Egy férfitól elvárható, hogy 35-40-éves korára egzisztenciát teremtsen!
Édes Istenem!!! Hol élnek ezek! Ez már nem a szoc.,amikor a rendszer, és az állam támogatta az embereket, és törődött velük.
Ez a mai világ arról szól, hogy minden a gazdagoké,a pór,meg már elnézést a kijelentésért,mehet a sóhivatalba.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!