Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány ilyen egyébként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen egyébként?

Figyelt kérdés
az egyik barátnőmmel egy hónapja beszélgettünk, hogy milyen gusztustalan dolog valakit a pénzéért, meg a menőségért szeretni... nagyon szép lány egyébként. a minap mutatta be az új barátját... 50 éves koma... fel van fújva a karja vízzel, 100 grammos lánc a nyakába.... és nagyon csinos, szép, és okos lány aki gazdaságtudományt tanul, és nem egy hülye plázak@rva, csak egy kifejezetten szép 24 éves lány...aki otthagyta a helyes 23 éves, figyelmes normális srácot, szerintem csak azért mert nem a6-os audival jár mint ez az 50 éves csávó..... 26l
2011. szept. 28. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na most figyeljetek ide...én is nagydarab vagyok, van pár tetkóm is, jó kocsival járok, stb...pedig fiatal vagyok, de megdolgoztam érte. A barátnőm-igaz, csak 4 év van közöttünk-pedig egy nagyon helyes lány, én pedig nagyon szeretem, mindig kedves vagyok vele, soha nem bántanám meg, ha csak tehetem, örömet szerzek neki...Szóval attól, h valaki jól él, és megad dolgokat a szerelmének, még nem biztos, h egy bunkó paraszt...persze, sok ember szerint csak az anyuéknál élő 'jósrác' lehet gyengéd, figyelmes, szerelmes...közben meg lehethogy narkón él, vagy egy komolytalan bamba f*sz...bocs, ezt le kellett irnom, remélem senkit nem sértettem meg
2011. szept. 28. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az az ersőebb típus egyelőre (fizikailag), de tökéletesen egyetértek veled.
2011. szept. 28. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Pszichológialiag és biológiailag viszont minden ok xD
2011. szept. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!