Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ilyen egyébként?
Nem minden lány ilyen. Sajnos és2 elviselhetetlennel élek együtt, úgy hogy tudom, hogy a szép test nem mindig = szép lélekkel. De attól még vannak normális, rendes lányok is.
Ezek a tulajdonságok meg, hogy figyelmes, normális annyira relatívok. Az a pasi is figyelmes, hisz a lány bármikor kocsikázhat, lesz pénze.
Ő nő, te pasi vagy, nylíván nem fogsz felizgulni a barátájra, főleg ha eddig te voltál a barátja.
Egy pénzes ember is lehet rendes, talán össze kellene ülnöd vele és jobban megismerni. Vagy pedig a lány vak, vagy te félreismerted vagy bármi lehet.
Ez csak a látszat, hogy ő egy intellgens, tökéletes nő, te egy figyelmes, isteni aranyos gyerek vagy, a másik pedig egy rohadt kigyúrt bunkó.
Ja nő vagy xD Nem baj, attól még lehetsz leszbi.
De mindegy, más az eseted, féltékeny vagy rá vagy tudsz valamit, amit a másik lány nem.
Nekem ilyen lány nem kéne, aki meg ilyen idős korára ennyire idősekkel kezd, az már orvosi eset! Amúgy nem minden lány ilyen, vannak normálisak is, én is őket keresem! :D
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!