Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfias, azt miért nézik le manapság?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy teljesen elhúzott más irányba a nők ideálja...Régebben akiken röhögtek, most futnak utánuk.... Ez minek köszönhető? És mi a szerethető benne?2011. szept. 28. 20:26
31/34 anonim válasza:
Ó igen, aki lenézi a kis vasalthajú nyomikat az csak betokosodott kőagyú bunkó lehet -.- Szerintem a 15 éven aluli lányok most menjenek aludni. Itt ugyanis most a NŐK értékrendjéről van szó, nem a kislányokéról.
32/34 IQnindzsa válasza:
Hat nem olvastam vegig a valaszokat de a kerdesre valaszolvan... En konkretan meg nem talalkoztam olyan novel akit ne a ferfiassag vonzott volna. En ferfias vagyok. Meg nem talalkoztam SENKIVEL sem aki zert lenezett volna. Nem tudom te milyen korokben forgsz de ezzel a problemaval meg nem kellett szembesulnom. :)
33/34 anonim válasza:
a pasik is az agyonfestett, agyonplasztikázott nők után futnak. aki meg nem olyan, azon már egyből mindenki látni véli, h "semmire sem kapható, visszahúzódó, csendes..." szerintem ilyesmi alapon hiheti azt a nők többsége is, hogy a divatkövető, menőnek tűnő pasik jobbak.
34/34 anonim válasza:
Mi bajod a V nyakú felsővel?
Azért,mert kihangsúlyozza,ha vki szexi?
Csak a nők lehetnek szexik?
Szerintem nagyon tájékozatlan vagy.
A melegek is olyanok,mint bárki más.
Nem csodálom,hogy ilyen alapján kategorizálod az embereket.
Az a baj,hogy kiröhögni vki,szerintem nem emberi vagy férfias,ahogy te nevezted,hanem gyerekes.
Egy felnőtt,érett ember nem foglalkozik ilyennel,csak akik buták maradnak életük végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!