Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Lennétek kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lennétek kapcsolatban olyan lánnyal, aki soha nem fog titeket szájjal kielégíteni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 13:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

Aki azt írja, hogy az ilyen lány önző: Nem ugyanolyan önzőség elvárni olyan dolgot a másiktól, amiről tudod, hogy undorodik tőle? Dehogynem. Pont ugyanolyan önzőség az is.

Aki azt mondja megkóstolta már: Azért beledugni az ujjad és megnyalni kicsit más, mint megenni egy evőkanálnyit belőle.

2011. szept. 28. 15:49
 22/33 anonim ***** válasza:
28%
Önzőség nem önzőség, erre igényem van. Úgyhogy nem. Legyen vad és tüzes (s most belsőleg értem). Nem kellenek a frigid jégkirálynők.
2011. szept. 28. 16:03
 23/33 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom, miket olvasok... Beképzelt egoista faszok, aztán ők tartják magukat csodálatos pasiknak, akik tudják,hogy mi kell a nőknek? chhh...

Amúgy, az emberek meg kell tanulni megkülönböztetni: nem csak nő és férfi van, hanem van Mari , Irén, Jóska, Pista, stb stb stb stb .... Nem a nők/férfiak igényeit kell megismerni, hanem a párodét.

2011. szept. 28. 17:03
 24/33 anonim ***** válasza:
26%

"Én csak azt nem értem, hogy egyesek mért nem birják felfogni, hogy nem minden csaj birja az órált."

Persze, de azért az elvárják, hogy őket kinyalják mert hogy csak így képesek átélni az orgazmust. Nekem sem kéne olyan csaj, aki már az elején kategorikusan kijelenti, hogy márpedig nem fog leszponi. Aztán majd jön, hogy neki elég heti egyszer, sötétben, öt percre stb.

2011. szept. 28. 17:17
 25/33 anonim ***** válasza:
29%

Miért ne?

Nem ezen múlik egy kapcsolat.

Aki most tetszik azt így is elfogadnám, bár őt nem igazán érdeklem:S

2011. szept. 28. 18:11
 26/33 anonim ***** válasza:
65%

"Aki azt írja, hogy az ilyen lány önző: Nem ugyanolyan önzőség elvárni olyan dolgot a másiktól, amiről tudod, hogy undorodik tőle? Dehogynem. Pont ugyanolyan önzőség az is."

Az első vagyok. Nem, nem önzőség, mivel nem jövök össze olyannal, akivel nem egyezik az értékrendem. :) És ahogy irták, ha a nő elvárhatja az orgazmust, azt hiszem nekem is jogom vagy a kielégülésem módját megválasztani. :) A kapcsolat a kölcsönös örömszerzésről szól, méghozzá minden téren. Ha az egyik fél mindent megkap, a másik nem annak nem sok értelmét látom. :)

Gondolom senki nem szeretné leélni az életét egy frigid ember mellett. Aki lepontozott és azt mondja ez nem számit az álszent. Azért majd megnézném, ha egy olyan ember mellett köt ki mennyire fogja jól érezni magát a kapcsolatban, ahol megszabják, hogyan, hányszor, miként szexelhetek. :) Hát az ilyen kapcsolatnak nem nagy jövője van. Tapasztalatból mondom.

2011. szept. 28. 19:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azt értem, hogy nem jössz össze vele, mert nem egyezik az értékrended. És ez így teljesen oké is. Olyat kell keresni, akivel az ember egy hullámhosszon van. Én sem jönnék össze olyan emberrel, akinek kedvence az anál, mert én nem tudnám csinálni.

Csak az érvelést tartottam baromságnak.

2011. szept. 28. 19:36
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
én a lányra bíznám, mert ha nem akarja minek erőltessem
2011. szept. 29. 22:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem hogy miért nem akarod?

Rossz tapasztalat?

Amúgy biztos van olyan aki nem fogja elvárni. De támaszd alá, hogy ezért mag azért nem.

És kitudja lehet megszereted és kedvet kapsz hozzá.

Pl én az análtól rosszul voltam, volt egy barátom, a seggembe benyúlt az egyik ujjával, jól képen is vágtam. Páromnak meg megengedem, mert nagyon szeretem.

Szóval szerintem ha nem régi sérelem miatt van ez, de még akkor is lehetséges, hogy még meg is szereted :)

2011. nov. 12. 23:31
 30/33 anonim ***** válasza:
52%
Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom az életben!
2011. nov. 13. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!