Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lennétek kapcsolatban olyan lánnyal, aki soha nem fog titeket szájjal kielégíteni?
22/F-re hallgass, okosat mond. neked kéne egy olyan pasi, aki olyasmit vár el tőled, amit nem akarsz megtenni, és azzal zsarol, hogy különben elhagy? ugye, hogy nem. ilyet pitsán kell rúgni és kész, normális pasinál meg nem ezen múlik.
29/N
Nem. ugyanis tudná rólam hogy szeretem mert kommunikáció az egyik alapja a kapcsolatnak.
ha neki nem annyira fontos hogy teljesítse minden vágyam (ahogy én is azon vagyok hogy megtegyem amit csak szeret) akkor nem jönnék vele össze.
Nem, persze hogy nem.
Ez nem hímsovinizmus, ilyen az én szexuális szokásom, én így szeretem. Ha egy csaj ezt nem szereti, az nem baj, csak akkor nyúlván nem vagyunk egy hullámhosszon.
Amúgy meg szerintem az egy dolog hogy most így gondolod, és ez okés, de látok rá esélyt hogy idővel megtetszik majd a gondolat, hogy sokkal pajzánabbul, vadabbul okozz örömet a párodnak, ez természetes.
Pl az én barátnőm is idegenkedett réges régen a gondolattól, hogy fúj, milyen már. Aztán csak rászokott, és egész jól csinálja :) Persze tette nem marad viszonzatlan.
"neki nem annyira fontos hogy teljesítse minden vágyam " ha nekem a vágyaim közé az is beletartozik, hogy írassa rám minden ingó és ingatlan vagyonát ha akarja ha nem, akkor ha nem teszi meg valaki, nem is szeret igazán? hiszen ha szeretne, megértené, milyen fontos ez nekem, és igyekezne a vágyaimat teljesíteni, nem?
ilyen logika mentén...
Én 1x már megkóstoltam a sajátomat és egyáltalán nem olyan vészes mint amennyit néhány csaj rinyál érte...
btw én elfogadom h vannak olyan lányok, akik nem csinálják, de nem jönnék össze az olyanokkal, mert hála Istennek van bőven olyan is, aki csinálja.
Miért jönnék össze rosszabbal, ha van jobb is? Persze nem csak ez számít, de ebből a szempontból mindenképp jobb, aki csinálja.
Van ilyen FÉRFI, akit nem érdekel, párom is ilyen.
Tudja, hogy nem szeretem ezt a fajta kielégítést, évente, ha egyszer kívánom meg így, és nem zavarja.
Aki ezért félremegy, vagy nem kell neki egy nő, akivel amúgy minden más tökéletes... érdekes ember lehet... na, nem az én dolgom, nekem lesz párkapcsolatom, nekik max. nem.
5,5 éve együtt vagyunk.
14:54: Ja, a tiédnek lehet jó íze van, de akkor gyere és kóstold meg páromét!
Nem minden férfié egyforma ízű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!