Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy vannak r*bancok mikor ez hazugság és nincsenek?

Figyelt kérdés

Fiúktól lányoktól egyaránt hallom, hogy a diszkó tele van r*bancokkal akik könnyen kaphatóak szexre és részegek, a lányok meg azt mondják, hogy sz*r a világ mert annyi ribi avn, hogy nem találnak rendes pasit, na most én rengeteget járok diszkókba különböző helyekre, van kocsim is, jó a ruhatáram, aminek elvileg vonzzania kellene a ribiket, de még egy rib*ncot sem láttam soha, nem találkoztam egyel sem, úgyhogy szerintem ez nagy kamu.

És hogy miért a r*bancok?Mert a "normális" lányok játsszák az elérhetetlent, játszadoznak velünk, azt akarják küzdjünk értük, csakhogy ezt a küzdést ki is kéne érdemelni valamivel, de azt már nem.

2011. szept. 28. 01:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én eddigi életem során sajnos azt vettem észre hogy bizony vannak r.ba.cok! Ami a legjobban megdöbbentett hogy az egyre fiatalabbak szeretnek össze vissza dugni. Ez valami féle divat szerintem a köreikben. Az előttem szólóhoz lenne egy két szavam. A discoban a pasik inkább részegebb csajokat akarják megdugni ami nemi erőszak? o.O WTF?? Ha az nemi erőszak hogy szétteszi a lábát és azt mondja nekem hogy "jó erősen mert úgy szeretem" szerintem semmi féle erőszak nincs benne. Viszont abban igazad van hogy ha te nem kelleted magad és nem iszod le magad a sárga földig akkor kis állszent szűznek vagy titulálva. Van probléma a férfiak és a nők oldaláról is, de ezt majd csak akkor fogják észre venni az emberek ha ugymond kiélték magukat!

25/F

2011. szept. 28. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
10évnél fiatalabb BMW-d van? Ugye, hogy nem. Na itt van elb@szva a dolog...
2011. szept. 28. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

2Nem értem ezt a r*bancos megnevezést, ha a pasiknak lehet 1éjszakás kalandjuk akkor a lányoknak miért nem,"

Mert amit szabad Lucifernek, az nem szavad a kisördögnek...

Más példával szólva: Képzelj egy egy zárat, amit minden kulcs kinyit. Az egy elég sz@r zár. Utána meg képzelj egy egy kulcsot, ami minden záraz kinyit. Az meg egy el égy jó kulcs.

Jah és több ezer éves evolúciós "törvénnyel" ne vitatkozzál már te ribanc. Akár mekkora nagy liberalizmus van, még nekktek nem szabad.

2011. szept. 28. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is pont ezen gondolkoztam. Nekem is van kocsim meg ilyesmik, de csak nem jönnek a ribancok.
2011. okt. 19. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!