Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerelmes vagyok? Van esélyem hogy viszont szeret és nem csak a sex kell neki?

Figyelt kérdés

úgy fáj a szivem és ez naprólnapra rosszab.Nem sokára vizsgáim lesznek ésnembirok tanulni se ...CSak ez a srác maitt

Van egy srác a suliban állandoan nézz de ő ilyen bulizos és sok lányt kihasznált már én is voltam már pár sráccal (szűz vok még)meg ő is a többeiek szerint lehet most én is más vok neki de már összevok zavarvarodva nem tom mitz csináljak elég alaposan szokott nézni meg egysze bexélt is velem de csak köszönt zavarban volt de most nem is köszönt csak egyszer a héten:S:S:SSegitsetek énmeg totál bele vok zugva jol jönne a segitség a vizsgák elött mer tnem tok másra gondolni csak rá meg amiket mondannak a töbiek csak mindig elgondo,lkozok ok hogy nézzmeg minden zavarban is van de mivan ha mégis csak arra kellek mint a többi lány .....

2009. ápr. 26. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is ne azon agyalj, hogy arra kellesz e neki, mivel még nem is beszéltetek...Szerintem próbálj kezdeményezni ismerkedést.
2009. ápr. 26. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:
oksi megprobálok igaz barátnmőm is mondta hogy ne ezen gondolkodjak hiszcsak ezeket mondták rola elöször ismerjem meg őt...
2009. ápr. 26. 21:55
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Könyörgöm, én se vagyok a helyesírás istene, gyakran még ékezeteket se használok, de ennél igényesebben nem tudtad leírni?:D

Egyébként aki ebből a leírásból tényleg el tudja dönteni hogy mire kellesz a fiúnak az egy félisten. Nem tudom hány éves vagy, de itt a tippem:

Ne feküdjél vele össze pár hét erejéig, próbálj normálisan viselkedni vele és figyeld őt... Ne kérj tőle semmit, de ha valóban komolyak a szándékai akkor igyekezni fog magától is a kedvedbe járni!

2009. ápr. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!