Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Hannah Montana-ba. Van esélyem nála? 17/F
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 11:09
2/15 Funktasztikus válasza:
kb mint nekem Zimány LindánálXDD
3/15 anonim válasza:
nincs.. csak a képeinél, videóinál. ne haragudj, de sztem nem is tudja h van olyan h Magyarország.
4/15 anonim válasza:
Nem szerelmes vagy, ez csak rajongás.
5/15 anonim válasza:
nem lehetünk szerelmesek valakibe, akit nem is ismerünk... :) igen, max rajongás. majd elmúlik.
7/15 anonim válasza:
Van hát. Hivd át magadhoz egy kávéra, teára, vagy valamire. Biztos nem fog nemet mondani, mert neki meg te vagy az álmai pasija. Tegnap bizalmasan elmondta nekem. Csak nem mert kezdeményezni, mert fél, hogy visszautasitod.
8/15 anonim válasza:
FAKE. Menj legózni ha unatkozol. -.-
10/15 anonim válasza:
azt se tudja hogy európa egy kontinens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!