Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnék meg egy teljesen ismeretlen lányt?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondjátok "menj oda hozzá stb aztán miről lehet beszélni: sport tanár stb..." Mégis most komolyan ti mit szónátok hozzá: Odajönne hozzátok valaki: Hello. Ki áll a Premier league élén? :S esetleg jobb esetben megkérdi előtte a neved?2009. ápr. 26. 14:40
1/5 anonim válasza:
Pl úgy hogy megkérdezed mennyi az idő mi a neve, stb... így fokozatosan... :)
2/5 anonim válasza:
"őő bocsi nem idevalósi vagyok.. nemtudod hola templom? óó oké köszi. egyébként nagyon szép a szemed hogy hivnak? ahham blablabla am idevalósi vagyok csak jólnézel ki és beszélni akartam veled" :D
3/5 anonim válasza:
második válaszoló ez rohadt nagy. :D Nem szeretem az ilyen leszólítós dolgokat,de ezen mosolyognék egy jót,és biztos nem küldeném el a halálba:D
Amúgy szerintem meg mondhatod a lánynak,hogy már rég óta beszélni akarsz vele,de nem tudtad hogy fogj hozzá,mert nem akartál tolakodó lenni : ) ilyesmik. sok sikert
L/16
5/5 anonim válasza:
Esetleg : "Jó a segged kő kóla?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!