Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnál ha egy adott buszmegállóban egy ismeretlen lány téged látván teljesen elvarázsolódik. Bámul és elfelejt tovább menni? De közben te is nézed őt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 19:48
11/17 anonim válasza:
Ó dehogynem, a legszebb lány volt akit valaha láttam, utána egyfolytában ő járt a fejemben, meg az hogy mivel kelthettem fel ennyire az érdeklődését. Komolyan mondom szinte olyan volt mintha azt sem tudná hol van, csak nézett :):):) Aztán néhány hónap múlva leszólítottam, de akkor kosarat kaptam mert kapcsolatban volt. Ezután néhány hónap elteltével ő kezdeményezett amikor már nem volt barátja. :):) Végül nem lett semmi mert nagyon különbözőek voltunk, egy idő után alig tudtunk beszélgetni... Kár érte, de ha nem megy akkor fölösleges erőltetni. :(
12/17 A kérdező kommentje:
értem... :) hát előfordul az ilyen... és ha többé nm láttad volna, nem lett volna esélyed ,leszólítani, akkor is gondoltál volna rá?
2011. szept. 25. 22:22
13/17 anonim válasza:
Igen, biztosan, mert olyan szép lányt még nem láttam korábban. :)
14/17 A kérdező kommentje:
:) ez édes de most picit ne gondolj Rá :) egy másik lány, nm biztos h bombázó, de akkor Neked megtetszik, vmiért...
2011. szept. 25. 22:53
15/17 anonim válasza:
Már túl vagyok rajta. :P Így, hogy nem illettünk össze így nem gond. :) De mindenképp megért egy próbát, biztosan bánnám ha nem léptem volna, mert akkor az lett volna bennem hogy mi lett volna ha...
16/17 A kérdező kommentje:
az a tipikus mi lett volna ha...... :) :) :)
2011. szept. 25. 23:03
17/17 anonim válasza:
Zavarba jönnék, és arra gondolnék, hogy valami van az arcomon, vagy a hajam viccesen áll
Nem hiszem, hogy le merném szólítani :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!