Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért igénytelen túlsúlyos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igénytelen túlsúlyos a fiatal lányok nagy része?

Figyelt kérdés
Már észrevettem, hogy a velem egykorú lányok 17-23 nagy része duci, vagy dagadt, átlagos meg vékony alig van, mindig van valami fölösleg rajtuk, nekem meg az ilyenek nem kellenek, miért nem fogynak le a lányok?
2011. szept. 25. 15:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol élsz te a mi 34 fős osztályunkba 17 lány jár abból 15 igényes és normális
2011. szept. 25. 19:05
 32/38 cynic ***** válasza:
92%
mert a te osztályod aztán kuuuurvára nagy reprezentatív értékkel bír az egész magyar népességre nézve! gondolkozzá már egy kicsit mielőtt f.szságokat írsz!
2011. szept. 26. 16:08
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem azért írtam... De nem kéne általánosítani bunkócska. Nekem mondjuk rohadtul nem ez a tapasztalatom :) Nem tudom merre fele laktok de én a városunkban sem látok valami sok túlsúlyos tinédzsert. Az iskolánkban is elenyésző a száma és járunk ide 1000-en... És igen van reprezentatív értéke tekintve hogy egy átlagos osztály vagyunk. És a dagadtak előfordulásának valószínűsége ugyanakkora mint bármely más osztályban az országban...
2011. szept. 26. 20:45
 34/38 anonim ***** válasza:
91%

Nem csak te létezel, nem csak a te sz@ros igényeidet kell kielégíteni.

Neked nem kellenek az ilyen lányok... Hát ki mondta, hogy foglalkozz velük?

Üzletben is kérdezd meg, miért árusítanak olyan termékeket, ami neked nem kell, hiszen neked arra nincs szükséged... Majd jól pic$án rúgnak, szép öcsém xD

2011. nov. 2. 14:39
 35/38 A kérdező kommentje:

14:39

A k*rva a*yád. :)

2011. nov. 3. 21:40
 36/38 anonim ***** válasza:
8%

Ez jó kérdés.De nem kell velük foglalkozni csak azzal az 5%-al aki igenis jó csaj,mert sok munka van abban,hogy jó alakja legyen csak egyesek ezt nem tudják,hogy 1,5 óra kemény izzadás edzőterem vagy tánc,mellette étrend.

És csodálkoznak,hogy miért van ennyi megcsalás meg szakítás,hát lányok talán tenni kellene az alakotokért meg a külsőtökért,nem gondoljátok?

,,Szeretsz fogadj el így is",hát pont ezzel fog a pasitok lelépni,aztán mi vagyunk a szemetek,igen nekünk 85%-ban csak a külső ami fontos a többi csak másodlagos.

Csak akkor jöttök rá erre amikor a ,,cici kiesik a szátokból".Tisztelet a kivételnek.Ha én képes vagyok heti 4x edzeni 1,5 órát akkor a csajomtól is elvárás,ezért ismerkedek csak olyanokkal akiknek fontos a külső maximálisan,csak velük kell akkor foglalkozni ennyi az egész.

24F

2011. nov. 23. 10:33
 37/38 mus musculus ***** válasza:
Most úgy megmutatnám az utolsó hozzászólást azoknak, akik azt állítják, csak a nőknek fontos a külső...
2011. nov. 23. 13:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Talán elvesztik a reményt, hogy ők is lehetnek szépek, csinosak. Pedig, ha valaki alkatilag teltebb, alma típus, attól még ugyanúgy tud csinosan öltözködni.:)Szerintem. Van egy osztálytársam, aki élsportoló,de képtelen fogyni, mert alkatilag inkább alma. Tudna csinosan öltözködni, és próbál is, de pl.: ha derékszabású szoknyát húz, az neki nem áll jól, ennek ellenére, azt húz,mert az a divat...Mindenkinek ismernie kell a saját adottságait, és ahhoz mérten öltözködni sminkelni.
2012. febr. 14. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!