Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igénytelen túlsúlyos a fiatal lányok nagy része?
Magyarul a piától bűzlő, szőrdzsungelben élő, ragyás és zsírdisznó pasiknak minden joguk megvan elvárni a nőktől, hogy bombázók legyenek. Ahamm, mostmár értem. Ilyen hozzáállással ne is számíts semmi jóra.
2011. szept. 25. 15:47
Talán azért nem fogyunk le mert k urvára nem érdekel, hogy neked mi tetszik.
2011. szept. 25. 15:48
Már bocs, de hol érdekel engem mi tetszik neked? :D
Én spec hízékony típus vagyok, állandóan mozgok, de már egy szelet kenyér meglátszik rajtam. Most akkor ne egyek életem végéig, mert szerinted ez nem oké?
Bocs, de számomra te senki nem vagy, hogy érdekeljen a véleményed.
Kedves Kérdező nem tudom hogy te hol élsz,de itt a mi környékünkön a lányok nagy része "átlagos":D De egyébként ez is relatív hogy kinek mi a duci meg a vékony...
Lehet én vagyok a h.ülye de nem igazán látom a kérdés lényegét:D Kérdező keress magadnak egy vékony lányt a többiekkel meg ne problémázz...
Ja és ha a férfiak "megtehetik" ezt, akkor nem lenne 100 "miért nem kellek a lányoknak" kérdés.
2011. szept. 25. 15:51
Mert többségük lusta és képtelen bármiféle komolyabb cél miatt "szenvedni"! És mielőtt a besértődött észkombájn népség elkezdene a farokmérettel példálózni: k.rvára nem ugyanaz a kettő, mert azon nem lehet változtatni (ha 12 centi, akkor annyi is marad, hiába síránkozol!), de a testalkatodon igen. Csakhogy ahhoz megfelelő étrend kell, és a többség, mint írtam, túl lusta ahhoz, hogy kimozduljon a kis komfortzónájából, elkezdjen normálisan táplálkozni, sportolni, stb. Azok a nők, akik mégis meg tudják tenni, és el is érik céljaikat, na azok megérdemlik a tiszteletet (és persze a figyelmet... :)).
2011. szept. 25. 16:03
És ha valaki "dagadtan" érzi jól magát?
2011. szept. 25. 16:05
Viszont a vékonyságon is lehet változtatni a férfiaknak és a kocka életmódon is.
Mindössze annyi a különbség a két szemlélet között, hogy szerintem a tisztelet nem ettől függ. Sajnálom azt az embert, aki ennyire korlátolt, hogy ez alapján ítél meg és tisztel egy másik embert, mert az ilyeneket senki nem tiszteli.
2011. szept. 25. 16:06
musculusnak meg igaza van. Élj úgy,ahogy jól érzed magad :D
Bár amott az alacsonyság kérdésben nem értettem vele egyet :)
2011. szept. 25. 16:07
Szerintem a 10/10-es csajok nagy része nem sokat tett az alakjáért. Akik viszont lefogytak nagy éhezések és sport által azoknak meg nem lesz tökéletes testük és bőrük soha, ez biztos. Ja mellesleg a lelkük sem lesz soha olyan, mint egy eredetileg is bombázó nőé, mivel azt rég tönkre tették.
2011. szept. 25. 16:20
Kapcsolódó kérdések: