Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért igénytelen túlsúlyos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igénytelen túlsúlyos a fiatal lányok nagy része?

Figyelt kérdés
Már észrevettem, hogy a velem egykorú lányok 17-23 nagy része duci, vagy dagadt, átlagos meg vékony alig van, mindig van valami fölösleg rajtuk, nekem meg az ilyenek nem kellenek, miért nem fogynak le a lányok?
2011. szept. 25. 15:34
1 2 3 4
 21/38 mus musculus ***** válasza:
87%

Látom, mégsem ég és föld a mentalitásunk a 77%-ossal.:D

Amúgy az utcsónak igaza van, anyám is nagyon kövér volt régen, aztán lefogyott átlagos testalkatúra, de a bőre - nem szépítem - valami borzasztó mértékben csüng. Pedig nem nevezhető idősnek, 30as évei közepén jár (fiatalon szült engem).

2011. szept. 25. 16:25
 22/38 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, van némi hasonlóság :D Mindketten kiállunk az igazunk mellett :D De ez nem is baj, egyedül így lehet érvényesülni az életben.
2011. szept. 25. 16:26
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
19 éves túlsúlyos csaj vagyok. Mindennap 5kor kelek átveszem a tanulnivalót. Kaját csomagolok(nem magamnak). Bemegyek az iskolába. Egész végig ott ülök és tanulok, meg persze hülyülök az osztálytársaimmal. Ha bár reggel még éhes vagyok, mivel nincs pénzem ezért nem eszek és idő közben elfeledkezem a dologról. Hazajövök. Másfél órás az út hazafele és mindennap 2kor végzek és fél 4kor jön a vonatom. Hazaérek 5re és "megebédelek".Ezután gyorsan megírom a házi feladatot és 6-7 között elmegyek a konditerembe és másfél órát edzek. 86kg vagyok. Nem mindig a sporttal van gond. A rendszertelen evés inkább a fő probléma. Hiába eszel keveset ha rendszertelenül csinálod. Inkább 5x egyél egy nap és keveset, minthogy 1x sokat.
2011. szept. 25. 16:28
 24/38 A kérdező kommentje:

16:28

Nincs bajom azzal aki kövér, ha valaki jól érzi magát akkor oké, de nekem nem jön be, így maximum átlagos lánnyal tudnék járni, tehetek én arról, hogy nem vonzódom kövér lányokhoz?

2011. szept. 25. 16:35
 25/38 anonim ***** válasza:
82%
Az nem baj. Nem egyforma senkinek se az ízlése. Csak jobb ha tudod. Nem mindenki tehet róla, mert nem egyforma a szervezetünk. Én sportolok és izmos is vagyok, csak sajnos nincs időm a rendszeres evéshez.
2011. szept. 25. 16:37
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Arról nem tehetsz, de arról,hogy ilyen undorító jelzőkkel illeted őket, utána pedig elő akarod adni a felsőbbrendűségedet, arról tehetsz.

Sokkal égőbb egy ilyen ocsmány személyiséggel rendelkezni, mint kórosan kövérnek vagy soványnak lenni.

2011. szept. 25. 16:37
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy valóban sok a kövér lány és ez amiatt is van, hogy egyre stresszesebbek az emberek. Így több a kényszerevés. Meg persze az ételek se olyan egészségesek.
2011. szept. 25. 16:39
 28/38 cynic ***** válasza:
50%

"Sajnálom azt az embert, aki ennyire korlátolt, hogy ez alapján ítél meg és tisztel egy másik embert, mert az ilyeneket senki nem tiszteli."

Miért, ha az egyéni teljesítmény és akaraterő nem elég ahhoz, hogy valakit tiszteljünk, akkor mégis mi kell?

"Szerintem a 10/10-es csajok nagy része nem sokat tett az alakjáért. Akik viszont lefogytak nagy éhezések és sport által azoknak meg nem lesz tökéletes testük és bőrük soha, ez biztos. Ja mellesleg a lelkük sem lesz soha olyan, mint egy eredetileg is bombázó nőé, mivel azt rég tönkre tették."

Az első mondatoddal egyetértek (ezért se értem, mire ez a kikúrt nagyképűség a mai tinip.csáknál, mikor semmit se tesznek a külsejükért, ergo nem az ő érdemük - kicsit olyan ez, mint amikor a sok gyökér újgazdag csemete anyuciapuci pénzével kérkedik).

A többivel már nem - hacsak nem vagy idős és nagyon durván túlsúlyos, a bőr alkalmazkodik a változásokhoz (ha pedig nem, akkor végső esetben ott van a műtét...). És általánosságban megfigyelhető, hogy a sportoló nők sokkal jobban néznek ki "testileg", mint az átlag (főleg akik súlyzós edzést is végeznek, a guggolás meg a kitörés bizony csodákra képes...).

2011. szept. 25. 16:58
 29/38 mus musculus ***** válasza:
Tévedés, hogy a bőr alkalmazkodik. Nem mondom, hogy alaptalan az állításod, de nem minden esetben érvényesül.
2011. szept. 25. 17:16
 30/38 anonim ***** válasza:
11%
Ezt én is megfigyeltem, de annyira nem érdekel, nem nézek rájuk úgy, mint nőre, és úgyis jó nőket kapok meg, bármikor...
2011. szept. 25. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!