Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akar tőlem valamit, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit, vagy csak szívat?

Figyelt kérdés
Egy diszkrét biszex srác vagyok, bár a fiuk jobban vonzanak, de van barátnőm is aki tud róla és megérti, amolyan nyitott kapcsolatban vagyok vele. Nade lényeg, van egy srác aki nap mint nap nálam van, azaz a nap 24 órájából 6 ot biztos. Azt állitja magáról, hogy heteró. Ha pl filmet nézünk az ágyon annyira mellém fekszik, hogy az már túl közeli, félig rám mászik stb. Nem értem miért csinálja.Ha netán csak mondta, hogy heteró és közbe nem az, akkor meg azt nem értem hogy akkor mért nem mondja meg és másképp alakitanánk a dolgokat.. Ha meg valóban heteró, akkor miért lehet jó neki, hogy mászik rám meg teszi a fejét a vállamra meg hasonlók? Arra gondolok, hogy talán igy szivat mivel ő tudja rólam, hogy bi vagyok... Nem értem..
2011. szept. 24. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
akar
2011. szept. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!