Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szemüveges fiúk iszonyúan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemüveges fiúk iszonyúan bejönnek. Ez gyakori másoknál?

Figyelt kérdés
Persze nem mindegy minden, de ha van szemüvege, akkor nagyon nagy előnyből indul. Az első nagy szerelmem szemüveges volt, lehet hogy azért. De olyan méreteket ölt, hogy már én is megdöbbenek rajta. Nektek volt már ilyen?
2011. szept. 22. 20:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
No, milyen jó, szemüveges is vagyok, borostás is. Egyre inkább magamra ismerek. ;)))))
2011. szept. 26. 14:57
 22/32 yoghurt9 válasza:
Nyugi én is igy vagyok vele..főleg mostanában :))
2011. okt. 30. 09:47
 23/32 A kérdező kommentje:
akkor ezúton kérek minden szemüveges fiút, hogy küldjön képet!!:D
2011. nov. 2. 21:32
 24/32 anonim ***** válasza:

Szemüveggel vagy a nélkül?Vagy jó napszemüveges is?(mert nekem az egyik az fényre sötétedő...)

26F

Küldhetsz Te is képet!!! :)

2011. nov. 2. 21:43
 25/32 A kérdező kommentje:
hát tulajdonképpen mindegy, hgy pontosan hogyan, csak látszódjon:D
2011. nov. 2. 21:52
 26/32 anonim ***** válasza:

Pasicserét tartasz??? :)

Milyen címre küldözgessek?Bár csak akkor küldök szívesen képet ha Te is küldesz nekem képet!!!

Üdv!

2011. nov. 2. 21:55
 27/32 A kérdező kommentje:

semmi csere nincs :) nincs mit cserélnem :D vegyük úgy, hogy beújítok!:D

jó, küldd te először, utána küldöm én is.

2011. nov. 2. 22:05
 28/32 A kérdező kommentje:
jah és küldj itt egy linket, a legegyszerűbb, ha feltöltöd vmi képfeltöltős oldalra privát fotóként.
2011. nov. 2. 22:06
 29/32 anonim ***** válasza:

küldtem már privit csak tudod így még akkor sem tudom feltenni a képem mert nem írja ki a címed...És ide nem fogom kitenni a képem :) (mert ahhoz túl jó vagyok) :)

Majd küldj vissza privit és akkor küldök egy képet :)És ha te is küldesz képet akkor talán küldhetek mégtöbb képet :)

Majd lehet holnap reagálok mert megyek aludni ,mert holnap munkával teli nap vár rám...

Szia!

26F

2011. nov. 2. 22:21
 30/32 Ron99 válasza:
Én pedig a szemüveges lányokkal vagyok így, sokkal hamarabb észreveszek egy lányt, ha szemüveget visel. Valahogy megigéznek, teljesen el tudok olvadni egy csinos szemüveges lány láttán, elképesztően vonzónak tartom. Ja, és egyébként szemüveges fiú vagyok:) (24)
2011. nov. 20. 03:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!