Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemüveges fiúk iszonyúan bejönnek. Ez gyakori másoknál?
Figyelt kérdés
Persze nem mindegy minden, de ha van szemüvege, akkor nagyon nagy előnyből indul. Az első nagy szerelmem szemüveges volt, lehet hogy azért. De olyan méreteket ölt, hogy már én is megdöbbenek rajta. Nektek volt már ilyen?2011. szept. 22. 20:44
11/32 anonim válasza:
gyakori... x) én például nem a szemüvegesekkel vagyok így hanem az alacsony srácokkal ... nekem is ... az első nagy szerelmem alacsony srác volt ... erre én is kíváncsi lennék hogy ez miatt e :D
12/32 anonim válasza:
az hogy valaki szemüveges nemaztjelenti hogy okos,csak vaksi egér.
13/32 anonim válasza:
Én is szemüveges fiú vagyok, szóval nálam nem volt olyan, hogy bejöjjenek a szemüveges fiúk. :)) Amúgy is a nőket szeretem.
14/32 anonim válasza:
21:39 Nyilván tudom, hogy a szemüvegtől nem okosodik meg az ember... De tudat alatt azért nagyon tud hatni!
15/32 anonim válasza:
Nekem a szemüveges és főleg a természetes vörös hajú lányok.Szerintem gyakori.
16/32 anonim válasza:
Én is szemüveges pasi vagyok,de nem mindig hordom... össze vissza mikor, hogy...-1d
Én meg a szemüveges nőkért vagyok oda!!!
Nálam is előnyel indul egy nő ha szemüveges...
17/32 anonim válasza:
nekem is bejönnek,de nemmind1ik:D
18/32 anonim válasza:
Nekem közömbös, van olyan lány, akinek nagyon jól áll viszont. Sajnos én is rövidlátó vagyok :S, talán picit kocka is, természetesen kocka szakra járok, így inkább nem hordok szemüveget.
19/32 anonim válasza:
Én a borostával vagyok így. :DD
20/32 asdface válasza:
A szemüvegesek kölcsönöse bejönnek egymásnak!(általában)
Nem tudom a borostával így van-e ... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!